Real Wedding Laura en Dimitri

We hebben vandaag een prachtige Real Wedding voor jullie! Ditmaal ingestuurd door Gert Huygaerts: “Laura en Dimitri waren voor mij het perfecte stel. Twee mensen met een mooie persoonlijkheid, die een goede smaak hebben en perfect passen bij mijn romantische en elegante stijl van fotograferen. Het mooie Poortgebouw met het piepkleine pittoreske kerkje op het dorpsplein… romantischer kan ik het eigenlijk niet bedenken! Dat in combinatie met een stralende bruid – die ook nog eens een droom van een jurk droeg – en echt op iedere foto straalde. Wat betreft Dimitri, ik heb zelden zo’n blije en emotionele bruidegom gezien. Het zijn twee mensen die elkaar echt gevonden hebben en een hele mooie toekomst met elkaar tegemoet gaan.”

De ontmoeting
Laura: “Een goede 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst op bezoek ten huize Vanzeer. Anouck was namelijk niet alleen een toffe klasgenoot, maar ook een vriendin van mij geworden. We kenden elkaar al sinds ons 7e jaar, van balletles. Toen ik in 2009 weer vrijgezel was, merkte ik op dat die oudere broer van Anouck eigenlijk wel erg knap was. Na een paar chatgesprekken overtuigde mijn broer Steve om toch maar eens een sms’je te sturen naar Dimitri. Voor ik het wist, was het sms’je verzonden en van het één kwam het ander. Na een date in de bioscoop en vele babbels later, werden we een koppel. We leerden elkaar steeds beter kennen en waren er al snel van overtuigd dat dit iets speciaals was…  uiteindelijk hebben we dus dit jaar ons ja-woord gegeven op de prachtige locatie in Oud Rekem.

Waarom Oud Rekem?
“We waren op zoek naar een romantische locatie, het liefst dicht bij een kasteel. We hebben voor het poortgebouw gekozen, omdat we verliefd zijn op het pittoreske dorpje, het kerkje en de charme van het oude, prachtig gerestaureerde gebouw en de sfeer die het uitstraalt.”

Wat was voor jou het belangrijkste op jullie huwelijksdag?
Wij vonden het belangrijk dat we van elkaar konden genieten op onze dag, zonder al te veel stress. Mieke van het poortgebouw nam bijna al onze zorgen uit handen en we hebben ervoor gezorgd dat we tot half 5 in een kleine, intieme kring waren. De lunch met de ouders en getuigen was zo ontspannen en fantastisch. Dit was puur genieten!

Wat was je inspiratie voor de bruiloft?
De inspiratie voor de bruiloft was Parijse charme en pioenrozen. We wilden alles in het thema van Parijse romance met de tinten wit en zacht roze.

Fotografie Gert Huygaerts | Bruidsjurk Lusan Mandongus | Trouwpak Zantino | Make-up Nina Stevens | Ringen Lode Martens | Bloemen en locatie het Poortgebouw | Schoenen Elsa Coloured Shoes | Drukwerk 4lovepolkadots

Als weddingplanner ben ik hopeloos verslaafd aan alles wat met trouwen te maken heeft. Ik heb ruimte nodig om te dromen en creatieve bruiloften en content creëren zijn mijn lievelingsdingen. Dusty Blue is het platform waar dit alles samenkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue