Cakeworks Studio

Luxury boutique cake design studio waar het draait om smaak en stijl.
www.cakeworks.nl

Gemiddelde uitgave
€ 650,00

Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk. Ik ben enthousiast, nauwkeurig en werk met met ongelooflijk veel passie en oog voor detail . Dat ik tijdens een heel bijzonder moment kan bijdragen aan nog meer feestvreugde, geeft mij veel voldoening. Een wedding consult met proeverij is al een voorproefje op jullie grote dag waarin we alle details voor jullie taart bespreken.

Ik probeer mijn taarten echt anders te maken. Hedendaags met vernieuwende smaken. Natuurlijk is de buitenkant belangrijk, maar een taart moet ook écht lekker zijn.

Ik combineer efficiëntie en service van het Amerikaanse met het verfijnde van het Franse en uit dat in drie belangrijke wetten: Smaak, smaak & smaak.

"Bedankt voor de heerlijke bruidstaart en sweet table! Al onze gasten vonden de taart prachtig en ook erg lekker. Er kwam zelfs iemand naar me toe die zei: “mijn dochter die 2 maanden geleden is getrouwd had een taart van…, maar die vond ik lang niet zo lekker als deze, gelukkig heb ik nog 2 dochters die gaan trouwen. "

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Petra van der Salm
petra@cakeworks.nl
Korte Begijnestraat 31
2011 HC Haarlem

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Als liefhebber van de liefde, miste ik een platform waar bruidsparen overzichtelijk hun fine art leveranciers konden vinden. Naast Dusty Blue ben ik mede eigenaresse van The Confetti Collective. Daarnaast ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue