Een editorial in Charleston, South Carolina

Houden jullie ook zo van prachtige tafelsettingen? Dan moet je beslist deze zien! Ons hart maakte een sprongetje bij de aanblik van deze stijlvolle, elegante en romantische setting, prachtig vastgelegd door fotografe Susanne Hyams.

Susanne Hyams:
“De adembenemende shoots en bruiloften die ik heb gezien in South Carolina zorgden ervoor dat Charleston al een hele lange tijd op mijn verlanglijst stond. In januari 2018 werd er een shoot georganiseerd voor fotografen, en het was voor mij een makkelijke keuze dat ik hierbij zou zijn.

Als je Charleston komt binnen rijden dan heb je nog niet direct door dat je in een hele mooie staat bent. De magnolia tuinen zijn de oudste en allermooiste. Ook de mooie stranden, landhuizen en kustlijnen maken het tot een fantastische foto-locatie.

De inspiratie van deze shoot is het mooie gouden licht tijdens zonsondergang in januari, wat een houtwarme gloed geeft aan de bruid, bloemen en omgeving. De zachte crèmige en poederachtige kleuren met wat donkere tinten om diepte te benadrukken.”

Vendors:

Photography : Susanne HyamsMentor : Carlos Hernandez | Designer / Stylist : Tristan Needham DesignHMU : Ash and Co bridal hair |  Florist : Enemies of the Average | Dress / Earrings : BHLDN |
Suit : Alton Lane WeddingsShoes : Bella Belle shoesVenue: Lowndes Grove | Models: Millie Lewis Modeling AgencyJewelry : Susie SaltzmanCake : Tessa Pinner | Rentals : Eventworks RentalsPaper : Victoria Krav 

Als analoge fine art bruidsfotograaf houd ik van liefdesverhalen die vertaald worden naar mooie beelden. Als eigenaar van Dusty Blue vind het heerlijk om alle bruidsparen met dit mooie platform te mogen inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue