Feline Weddings

Met onze verhuurshop óf een persoonlijk stylingsplan laten we jullie thuis voelen op jullie eigen bruiloft! 
www.felineweddings.nl

SHOP | Prijs vanaf
€0,35 (huurartikelen)

STYLINGSPLAN + STYLING | Gemiddelde uitgave
€1400,- / €1650,-

Foto: Blik & Bloos Fotografie

Terwijl wij iedere ruimte op jullie bruiloft omtoveren tot een heerlijke plek om jullie liefde te vieren, hoeven jullie en de gasten alleen maar te genieten. Doordat we samen met jullie over een goed stylingsplan nagedacht hebben, weten wij die dag precies hoe we alles nóg mooier kunnen maken. We zijn dol op zachte, frisse en lichte kleuren en zorgen altijd voor een aantal goede blikvangers. Met veel bloemen, mooie stoffen, prachtige details en natuurlijke materialen zorgen we voor eenheid in de styling. Natuurlijk hebben we ook nagedacht over leuke verrassingselementen voor jullie gasten. Bijvoorbeeld een grappige corsage of een lief kaartje bij het diner, het maakt de bruiloft nog persoonlijker! En weet je wat we met onze verzameling van fijne spullen doen? Die kun je bij ons gewoon huren in de online shop!  

"Eline is enorm creatief en is heel goed op de hoogte van alle trends. Dit heeft ze heel goed vertaald naar onze wensen. Niets was te gek! Op de grote dag zelf werd pas echt duidelijk hoe goed alles was voorbereid. We voelden ons heel relaxed en ontspannen en Eline had alles onder controle. Van onze gasten hebben we veel complimenten gehad over de prachtige styling op de verschillende locaties!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Eline Koemans
info@felineweddings.nl
Dorpsstraat 39
4145 KB Schoonrewoerd

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Als liefhebber van de liefde, miste ik een platform waar bruidsparen overzichtelijk hun fine art leveranciers konden vinden. Naast Dusty Blue ben ik mede eigenaresse van The Confetti Collective. Daarnaast ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue