Leintjes Exclusief

Custom-made stationery for your loving moments
leintjes-exclusieve-trouwkaarten.com

Prijs vanaf
€500,-

Gemiddelde uitgave
€1350,-

Ik geloof in liefde en alle mooie dingen om ons heen, romantiek, puurheid, natuur, kleuren en mooie materialen. Ik geloof in het vertalen van jullie liefde naar een mooi ontwerp op papier dat tot leven komt, wat raakt en beroerd en weerspiegelen wie jullie zijn…

Gek ben ik op bloemen, watercolour, patronen en lettertypes! Mijn ontwerpen moeten voor mijzelf altijd voldoen aan een aantal steekwoorden; Puur, Fris, Romantisch & Sophisticated.

Super vind ik het om een concept uit te werken naar een totaalplan met mooie details waarbij alles klopt van trouwkaart tot aan seatingplan.

"Nogmaals dank voor alle moeite! We zijn erg blij hoe het drukwerk er allemaal uit ziet, de complimenten die we blijven ontvangen over de uitnodiging zijn echt super leuk en we kijken uit naar onze bruiloft!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Marjolein Kleijwegt – van Emaus
exclusief@leintjes.nl
Veld-iep 30
2925 CW Krimpen aan den IJssel

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Naast dat ik eigenaresse ben van  The Confetti Collective ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue