Feline Weddings

Samen met jullie wil ik precies die sfeer vinden waarmee jullie je thuis voelen op jullie eigen bruiloft! 
www.felineweddings.nl

Gemiddelde uitgave
 €3000,- (weddingplanning + styling)

Foto: Sunfield Photography

Als professionele weddingplanner en bruiloftstyliste organiseer ik persoonlijke en sfeervolle bruiloften. Samen met jullie plannen we op een ontspannen en gezellige manier een trouwdag die bij jullie past! Sfeer, stijl en details vind ik namelijk heel belangrijk en deze onderdelen krijgen daarom ook alle aandacht in de voorbereidingen.

Het wordt een bruiloft die soepel loopt en waarbij altijd ruimte is voor spontaniteit. Waar geen van de gasten zich verveelt en ook niemand zich hoeft te haasten. Een bruiloft waarbij de gasten steeds verrast worden met leuke onderdelen, mooie styling, fijne details en persoonlijke elementen. Van ontspannen bruiloften waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt gaat mijn hart sneller kloppen. Daarom zijn we op de trouwdag zelf zoveel mogelijk onzichtbaar aan het werk als ceremoniemeester en ondertussen maken wij het verschil met onze aanwezigheid!

"Het grootste compliment kwam van de daggasten, zij gaven stuk voor stuk aan enorm van de dag genoten te hebben. Voor hen was het ook een onbezorgde dag! Als ze ook maar ergens een vraag of twijfel over hadden wisten ze ‘de dames in roze jurkjes’ te vinden en werd het opgelost. Of het nu ging om speldjes voor in het haar, een nieuwe panty of een microfoon die ze nodig hadden voor een spontane speech!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Eline Koemans
info@felineweddings.nl
Dorpsstraat 39
4145 KB, Schoonrewoerd

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue