Het team

Samen met dit geweldige team hebben we deze prachtige styled shoot neer gezet ter promotie van Dusty Blue.
Lieve leveranciers, dankjulliewel. Bedankt voor jullie vertrouwen, jullie creativiteit en inzet!

Concept & organisatie Dusty Blue & Feline Weddings | Styling Feline Weddings | Haar & Make-up Marianne Roza voor The Beautiful Bride Company
Bloemen Gift by Nature | Stationery LaLettre | Taart Gebakkerij | Jurk Wild at Heart | Locatie Château Neercanne | Foto's Elsa Schaddelee Photography

oprichtster & auteur

Elsa Schaddelee

Don’t just sleep, dream. Don’t just think, feel. Don’t just exist, live.

 

Hi, mijn naam is Elsa Schaddelee & ik ben de oprichtster van Dusty Blue. Ik heb een zwak voor mooie beelden, intieme en oprechte liefde en ik maak de mensen om me heen graag blij.

Ik ben inmiddels al 11 jaar samen met de liefde van mijn leven; Gideon. Afgelopen februari mochten we een kindje ontvangen – onze lieve zoon Joah, waar we met volle teugen van genieten.

Ze noemen mij vaak een dromer en mijn nuchtere vrienden vinden dat ik op een roze wolk leef. In mijn optiek valt dat best wel mee ( 😉 ), maar ik hou er van om het leven om me heen mooi te maken. Een dromer staat er vaak om bekend dat het bij dromen blijft. Dat is bij mij niet het geval. Ik ben een onderneemster in hart en nieren. Ik geniet er óntzettend van om te ondernemen en wanneer ik ergens écht in geloof, dan ga ik ervoor.

Als fine art bruidsfotograaf mag ik genieten van de bijzondere momenten die ik deel met mijn bruidsparen. Dat ik de liefde vast mag leggen is zó iets bijzonders. Ik blijf me er altijd weer over verbazen dat elke liefde zo eigen en uniek is. Wanneer een stel totaal vergeet dat ik erbij ben en volledig in elkaar opgaat, kan ik niet anders dan liefdevol zuchten en wegdromen bij al het moois wat ik vast mag leggen.

Maar wat ik misschien nóg wel fijner vind is het verbinden van mensen. In dit geval, jou – bruid of bruidegom – verbinden aan de leverancier waar je naar op zoek bent. Stuur je mij een mailtje als je dé leverancier voor je dag gevonden hebt via Dusty Blue? Daar word ik absoluut blij van!

Liefs x Elsa                                                                           www.elsaschaddelee.nl

hoofd-redacteur

CLAIMY ANTHONISSEN

 

 

 

 

 

 

 

Claimy is hoofdredacteur voor Dusty Blue en heeft daarnaast haar eigen bedrijf als destination weddingplanner. Ze vliegt de hele wereld over voor bruiloften en shoots, maar wordt ook dolblij van het maken voor content. Dit doet ze met enorm veel liefde voor Dusty Blue. Daarnaast maakt ze ook twee video’s per week over trouwen. Je hoort het al: verliefd op alles wat met de liefde te maken heeft! Daarnaast is ze gek op haar eigen liefde Wouter, nieuwe plekken ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten.

                                                                                 www.theweddingdepartment.nl

auteurs

Iris Wemelsfelder - Boudaber

Iris is blogger voor Dusty Blue en heeft daarnaast een eigen bedrijfje in fotografie en communicatie. Naast al dit leuks werkt ze ook nog vier dagen in de week op de marketingafdeling van een groot restaurantketen. Vorig jaar juli is ze getrouwd met haar soulmate en kijkt ze nog steeds vol geluk terug op deze prachtige dag. Naast de wereld rondreizen met haar grote liefde wordt ze heel erg blij van fotograferen, reizen en heerlijke gember muntthee. Op Dusty Blue deelt ze in haar blogs de leukste tips, mooiste gedachten en inspirerende verhalen over de liefde, trouwen en nog veel meer.

www.liefsiris.nl

Rosalie van der meer

Rosalie is sinds 16 december 2016 verloofd met de liefde van haar leven. Ze heeft een passie voor taal en communicatie en werkt als tekstschrijfster bij haar eigen bureau Pure tekst. Daarnaast is ze werkzaam als Employer Branding specialist bij Van Lanschot Kempen én vanaf september komt daar een nieuwe uitdaging als Online Marketeer bij. Of dat nog niet genoeg is - is ze op dit moment druk met de voorbereidingen van hun grote dag én klust ze hard om hun eigen paleisje bewoonbaar te maken. Ze zwijmelt graag weg bij de mooiste inspiratieplaatjes en weddingshoots! Op Dusty Blue deelt ze de komende tijd een kijkje in haar leven als ‘classy & engaged busy bee’.

www.puretekst.nl

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue