Minimalist home session

Een heerlijke lome ochtend met je liefste, wie houdt daar nu niet van? Dit is het verhaal van twee onwijs verliefde mensen, in een prachtig gestyled huis en een ontbijttafel om van te dromen.

Herman en Sietske zijn twee avonturiers die een romantische getaway in het noorden van Nederland planden én hun liefde graag op een relaxte, natuurlijke manier wilden vastleggen. De ingrediënten? Een vrije zaterdagochtend, een groot en fluffy bed en verder alleen elkaar. Geen opgedirkte outfits maar heerlijke grote shirts, relaxte wollen sokken en fijne slow coffee. De hele ochtend om je samen op te krullen in bed. De perfecte start van het weekend! En als het rond het middaguur dan toch tijd voor het ontbijt is geworden, schuiven ze door naar een intieme ontbijttafel die speciaal voor hun klaargezet is met al hun lievelingseten. Op hun wachten vers gezette koffie, overheerlijke huisgemaakte pannenkoeken en bananaloaf op een casual en minimalistische gestylde tafel. Een ochtend met ladingen romantische momenten én homemade pannenkoeken, wat een magie!

Liza Lente Styling & organisatie Liza Lente | Fotograaf & organisatie Anouk Wubs Photography | Haar & make-up Floor Visagie | Sieraden Moonloft Homemade food Carene DondersProducten The Fine StoreModellen Sietske en Herman

 

Als weddingplanner ben ik hopeloos verslaafd aan alles wat met trouwen te maken heeft. Ik heb ruimte nodig om te dromen en creatieve bruiloften en content creëren zijn mijn lievelingsdingen. Dusty Blue is het platform waar dit alles samenkomt.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue