Pieter & Nellise, een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten

Je huwelijksaanzoek….de meeste vrouwen hopen toch dat dit een onvergetelijke ervaring wordt. Het is en blijft immers een bijzonder moment. Zo ook voor Nellise, die de meest romantische aanzoek kreeg en wat vastgelegd werd door fotografe Jasmijn Brusse.

Jasmijn Brusse:
“Toen Pieter mij benaderde met het plan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, en dit vast wilde laten leggen, was ik natuurlijk ontzettend enthousiast! Samen bedachten we een plan in de vorm van een loveshoot, waar hij uiteindelijk op één knie zou gaan. Ondertussen bereidden Nathalie van Gift by Nature en haar team een prachtig gestylde lunch voor, en dit is het resultaat van een hele bijzondere middag. Zo dankbaar dat ik dit moment voor hen mocht vastleggen!”

Wellicht dat deze sessie voor de nodige inspiratie kan zorgen bij sommige heren.

Fotografie: Jasmijn Brusse | Bloemen & Styling: Gift by Nature | Styling & kalligrafie: Limerence Styling | Kalligrafie en bord: Just Because by Nan

Als analoge fine art bruidsfotograaf houd ik van liefdesverhalen die vertaald worden naar mooie beelden. Als eigenaar van Dusty Blue vind het heerlijk om alle bruidsparen met dit mooie platform te mogen inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue