VIDEO: Themakleur kiezen voor je bruiloft

Een themakleur voor je bruiloft. Toen ik zelf ging trouwen vijf jaar geleden, was dat echt een item waar ik weken – als het geen maanden is – over na heb gedacht. Mocht jij ook graag een thema kleur willen voor je bruiloft dan is deze video speciaal voor jou! Claimy van The Wedding Department deelt haar tips hoe je het beste een themakleur voor je bruiloft kunt kiezen.

* Ps. Binnenkort hebben we erg leuk nieuws, wat Dusty Blue nóg fijner gaat maken… Met deze video vast een kleine hint…

Naast dat ik eigenaresse ben van  The Confetti Collective ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue