Je bent (nog steeds) smoorverliefd en je denkt dat je de ware gevonden hebt. Moeten jullie dan de volgende stap al nemen en gaan trouwen? Hierbij 10 redenen op een rij. Als jouw partner met veel van deze overeenkomst is het tijd om die verlovingsring te gaan kopen!

NO.01 Hij loopt niet weg tijdens een ruzie
Feit: iedere koppel maakt ruzie. Het is de manier waarop dat laat zien of hij een blijvertje is. Als jouw partner open is tijdens een ruzie en naar jou kant van het verhaal luistert, is hij zeker een blijvertje. Ook als hij even tijd voor zichzelf nodig heeft, maar later terugkomt op de discussie, laat hij zien dat hij volwassen genoeg is.

NO.02 Hij maakt tijd voor je
Hoe druk jullie het ook hebben, jouw vriend zorgt altijd dat er ook voldoende tijd samen is. Jij bent belangrijk voor hem, dus het is niet erg om daardoor minder tijd met vrienden te besteden in ruil voor wat quality time met jou.

NO.03 Hij laat weten wanneer hij naar huis komt
Een snel sms’je met “Ga nu weg, ben over 10 minuten thuis!” of een kort telefoontje om even te laten weten dat hij je niet vergeten is en dat jullie snel weer samen zijn. Hij doet dat niet omdat hij denkt dat je onzeker of paranoïde bent, maar uit respect. Door deze heads up, ben jij minder bezorgd om zijn veiligheid (en staat van nuchterheid). Ook geeft hij daarmee jou de kans om nog snel de vaat op te ruimen of jullie favoriete film vast aan te zetten.


Foto: Melike Doganbas

NO.04 Hij weet wat je bestelt in een restaurant
Of het nu gaat over het ontbijt, een drankje of diner; jouw partner weet wat je gaat bestellen. Dat betekent dat hij aandacht besteed aan de dingen die jij lekker vindt.

NO.05 Hij belt over random dingen
Of het nu een grappig verhaal is dat hij online tegen kwam of iets geks is dat hij op zijn werk heeft meegemaakt; hij belt je op om het met je te delen. En nee, dat kan dan niet wachten tot jullie elkaar ’s avonds weer zien, hij wilt gewoon even je stem horen.

NO.06 Jullie spreken elkaar regelmatig
Jouw partner zal nooit meerdere dagen niets van zich laten horen. Hij is betrouwbaar en zal je ook niet op het laatste moment afzeggen als jullie plannen samen hebben.


Foto: Melike Doganbas

NO.07 Hij weet hoe hij met je om moet gaan als je in een slechte bui bent
Of hij jou nu beter helemaal met rust kan laten, je de deur uit moet sturen of juist meer aandacht moet geven; jouw partner weet precies wat hij moet doen (en vooral ook wat hij niet moet doen) als je in een slechte bui bent.

NO.08 Hij staat altijd voor je klaar
Iedereen kan zich verloven en als je relatie nieuw en nog zonder scheuren is, dan ziet het er natuurlijk heel rooskleurig uit. Maar juist door de ruzies en emotionele periodes waar je samen doorheen komt, zie je echt hoe sterk jullie relatie is en of je op de ander kunt bouwen. Als hij bewezen heeft dat dat het geval is, dan zal dat in de toekomst ook altijd zo zijn.

NO.09 Hij vind het fijn om samen met jou thuis te zijn
Tuurlijk, samen op pad gaan is heerlijk, maar ondertussen geniet hij er net zo erg van om met z’n tweeën op de bank onder een dekentje een film te kijken.

NO.10 Hij zegt iedere dag iets liefs of grappigs tegen je
Nee, hij hoeft echt niet iedere dag te zeggen dat je mooi bent. Maar hij zegt wel andere lieve dingen of maakt je ten minste aan het lachen. Het hoeft niet altijd bewust te zijn! Jullie hebben dezelfde humor en hij is gek op je, dus dit gebeurt vaak natuurlijk.

 

10 tekenen dat jouw vriend husband material is

share on

nederlands

/

english

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM