Bruidsfotografen Malou von Baumhauer en Mariska Staal besloten om samen een styled shoot te organiseren om hun portfolio verder uit te breiden. Als collega’s werkten ze aan een moodboard met een wit en organisch thema. Het concept wat ze samen bedacht hebben, brachten ze onder de aandacht bij verschillende leveranciers. De één na de ander raakte enthousiast en voor ze het wisten stond er een shoot op de planning.

“Ik heb wel eens gefantaseerd om met zulke fantastische leveranciers te mogen samenwerken. Ik zie bruidsfotografen om me heen, waar ik van leer en tegen wie ik opkijk, die met hen samenwerken. Een tijdje geleden waren die namen nog een begrip in de verte en ineens schudde ik de hand van Marianne Roza en maakte ik grapjes met Nienke Driever. Ik vind hun werk zo ontzettend gaaf. Ze zijn zo creatief maar ook zo eigen in hun werk. Het is echt geweldig om al die creatieve mensen bij elkaar te brengen en dan ook nog eens voor je eigen portfolio.”

In studio 13 in Amsterdam hebben ze de shoot gedaan. Tot het laatste moment waren ze nog opzoek naar de perfecte modellen. Toen vonden ze Chendo via een modellenbureau. Hij was de perfecte bruidegom. Maar wat bleek ook: hij heeft gewoon een hele knappe vriendin!

“Als je het perfecte gezicht zoekt voor je shoot, dan ga je ook even op social media kijken. Esmée en Chendo waren voor ons het perfecte koppel. Zij hebben de chemie samen. Het is grappig, want normaal zie je een vrouw die de leiding neemt tijdens een shoot. Mannen voelen zich sneller ongemakkelijk tijdens het poseren. Hier waren de rollen omgedraaid. Chendo had duidelijk ervaring en nam Esmée mee in het poseren. We hadden erg veel lol tijdens het maken van de beelden.”

 

Fotografie & concept Malou von Baumhauer | Bloemen Ninja Floral Design | Jurk
Taft & Tule | Accessoires bruid Say yes to the dressSuit Michael & GisoStyling
Nienke Driever | Stationery Studio Blauw | Locatie Studio 13Lintdesign Edénique Ribbon Design |  Modellen Mare via Linda Models, Chendo via Alpha ModelmanagementHair & make up Marianne Roza via The Beautiful Bride Company | Orchideeën Ben van der Kooij

Styled shoot Groom meets bride

share on

nederlands

/

english

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM