Toen we deze foto’s van de getalenteerde Mariska Staal ontvingen moesten we denken aan een bruid die vol liefde en enthousiasme op haar aanstaande wacht. Daarom vandaag een pleidooi met drie redenen waarbij we je willen uitdagen om tijdens jullie bruiloft 10 minuten of langer in te plannen om samen met je fotograaf dit soort prachtige – rustige beelden te creëren, voordat je aanstaande je komt ophalen.

 

BEWUST VAN HET MOMENT
Door hier echt tijd voor in te plannen, sta je bewust stil bij het moment. Vandaag is je trouwdag. Soms kan het ’s morgens best hectisch zijn – waardoor je vanuit je kappersstoel gelijk door gaat, maar door dit niet te doen, kan je echt even tot rust komen en tot je door te laten dringen dat je jouw, dan nog aanstaande, man zo in de armen mag vallen.
En nog een plus punt: je hebt ook nog even een extra momentje samen met je fotograaf, waardoor je de rest van de dag je nog meer op je gemakt voelt bij hem of haar.

JE GLOW
De liefde, de enthousiaste spanning op je gezicht – verlangend naar je aanstaande. Deze glow is prachtig en dit zal je ook terug zien op de foto’s. Daarnaast is alles nog mooi wit en zit je haar en make-up perfect. Ik bedoel – kan er een betere reden zijn?!

CADEAU VOOR JE MAN & JEZELF
Hoe tof is het om na jullie bruiloft een foto als cadeau te kunnen geven aan je man, waar jij vol verwachting uit keek naar het moment dat jullie elkaar voor het eerste zien. Wedden dat hij deze vol trots naast zijn bed heeft staan straks? En daarnaast kan jij nog regelmatig terug kijken naar deze tastbare foto, waardoor je gelijk weer terug bent in dit mooie moment en de liefde voelt die je toen ook voelde.

Zou jij hier graag tijd voor in willen plannen tijdens jullie bruiloft?

Concept:@mariskastaalfotografie & @malouvonbaumhauerphotography
Fotografie: @mariskastaalfotografie
Flowers: @ninjafloraldesign
Dress: @taftentule_bridal
Locatie: @studio13ams
Lintdesign: @edeniqueribbondesign
Models: Mare: @lindamodels
Hair & make up: @marianneroze_beautifulbridecom @beautifulbridecompany
Orchideeen: @benvdkooijorchids.nl

Drie redenen om een bridal shoot te plannen op je trouwdag

share on

nederlands

/

english

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM