Hebben jullie al nagedacht over het decoreren van jullie ceremonie setting voor jullie bruiloft?
Bij Dusty Blue zijn wij enorm fan van prachtige bloemen backdrops.

De ceremonie is het belangrijkste en meest gefotografeerde onderdeel van jullie trouwdag. Hoe mooi is het om een geweldige achtergrond te hebben voor jullie vows, het ja-woord, DE kus en het uitwisselen van de ringen. Zeker als de trouwlocatie van jullie bruiloft niet gezegend is met een prachtige achtergrond. Reken maar dat de foto’s door een backdrop van bloemen direct een extra wauw factor krijgen.

Bloemen backdrops komen in verschillende vormen, kleuren en maten en zetten direct de toon voor jullie trouwdag. Zorg er dus voor dat deze jullie stijl vertegenwoordigt.
Een goede bruidsstylist of bruidsbloemist kan jullie hier zeker bij helpen.

Hieronder vijf verschillende vormen bloemen backdrops voor jullie bruiloft, waar wij heel erg blij van worden. Natuurlijk kun je zelf de kleuren van je bloemen aanpassen aan jullie thema.

The ‘partial arch’

Dit is echt een statement backdrop die erg in opkomst is. Het is elegant, stijlvol en modern. Vaak is de ene kant net iets korter dan de andere kant om het zo meer speelser te maken. Wij houden hiervan!!

Flowers: Red White Blue Pink

Halfronde bloemen boog

Hoe romantisch is deze halfronde bloemen boog vol met prachtige rozen en afgewerkt met een gedrapeerde stof die luchtig meebeweegt in de wind. Niet alleen heel erg mooi, maar wat zullen die rozen heerlijk ruiken!

Flowers: Let Love Blossom

Ronde bloemen backdrop

De nieuwste trend, een hele cirkel, oftewel the “circle of love” als bloemen backdrop voor jullie bruiloft ceremonie. Dit staat voor oneindigheid, net zoals jullie liefde.
Perfect voor de moderne bruid.

Flowers: Let Love Blossom

Chuppah: backdrop van gedrapeerde stof

De Chuppah is een Joodse traditie en bestaat uit vier palen met stof erom heen gedrapeerd. Het staat symbool voor het huis van het bruidspaar. Deze Chuppah is in de hoeken bekleed met prachtige witte rozen en veel groen zodat deze perfect past in de natuurlijke omgeving.

Flowers: Funkybird

De Flower wall

De flower wall, oftewel een hele muur van bloemen, werd pas echt populair na de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West in 2014.  Ze komen in verschillende maten en zijn perfect voor als je ceremonie setting niet gezegend is met een prachtig uitzicht. Hier is er een variatie op de flower wall gemaakt om zo deze setting extra op te fleuren.

Flowers: Don Florito

Voor welke bloemen backdrop zouden jullie gaan?

 

Photography: Alexandra Vonk

5 prachtige bloemen backdrops voor jullie bruiloft ceremonie

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM