Details geïnspireerd op de natuur geven jullie bruiloft een ultiem romantische sfeer. Al helemaal wanneer het aankomt op bruidsaccessoires! Bruidsaccessoires met bloemen zijn tijdloos, vrouwelijk en de perfecte manier om jouw bruidslook af te maken wanneer je droomt van een natuurlijke en romantische look.
Graag geven wij je vijf manieren om prachtige bruidsaccessoires met bloemen toe te voegen aan jouw bruidslook. Ga je voor alle vijf of kies je er één of twee die perfect bij jou passen? We love to hear!

Read in English.

Bruidsjurk met bloemen

Bloemendetails op bruidsjurken zijn er in alle soorten en vormen; van minimalistisch tot uitbundig. Hou jij van een rustige bruidslook kies dan voor enkel een gedetailleerde rug, mouwen of een gebloemd lijfje met een rustige rok en sleep. Mag het meer opvallen? Dan is een jurk volledig met bloemen gedecoreerd misschien voor jou!
Onze leveranciers leveren en ontwerpen de meest prachtige bruidsjurken en helpen je graag verder bij het vinden van jouw perfecte bruidsjurk.


links naar rechts
Bruidsjurk: Unielle Couture | Fotografie: Elisabeth van Lent
Bruidsjurk: SIBO Designs | Fotografie: Audra Wrisley
Bruidsjurk: Myrtle Ivory Dublin | Fotografie: Paula O’Hara

 

Bruidsschoenen met bloemen

Je zult ze (nog) veel vaker zien op onze blog en social media: wij zijn verliefd op Bella Belle Shoes! Niet alleen zien ze er prachtig uit, uit ervaring weten we dat ze ook nog eens heerlijk lopen. Hoge hakken, iets lager of zelfs ballerina’s; Bella Belle heeft ze en allemaal met diverse prachtige bloemenpatronen.

allen
Bruidsschoenen: Bella Belle Shoes | Fotografie: Laura Gordon

 

Haaraccessoires met bloemen

De finishing touch voor jouw bruidskapsel! Voor iedere haarstijl, van opgestoken tot losse krullen is er wel een passende haaraccessoire. Onze leveranciers hebben de meest prachtige en handgemaakte collecties en adviseren je graag.
Ben jij een bruid met prachtig kort haar? Ook voor jou zijn er prachtige haaraccessoires! Je leest erover in onze blog.

links naar rechts
Accessoire: Bel Aire Bridal | Fotografie: KT Merry
Accessoire & Fotografie: SIBO Designs (2x)

 

Bruidssluier met bloemen

De sluier wordt soms weggezet als ouderwets, maar is naar ons idee nog steeds een prachtige en trendy accessoire voor de moderne bruid. Ook deze bruidsaccessoire kent tal van mogelijkheden. Heb je de perfecte bruidsjurk gevonden? Je zult zien dat de juiste sluier jouw look helemaal afmaakt! Laat je goed adviseren door een specialist, maar bovenal: kies de bruidslook waar jij van gaat stralen.

links naar rechts
Bruidssluier: Sebastien Luke | Fotografie: Laura Gordon
Bruidssluier & Fotografie: Alexandra Grecco
Bruidssluiter & Fotografie: SIBO Designs

 

Bruidsoorbellen met bloemen

Misschien wel onze favoriet in dit rijtje: de oorbellen! Probeer bij je proefkapsel eens wat verschillende oorbellen: knopjes en hangers van verschillende lengtes. Wat complimenteert jouw kapsel en gezicht?
Als je de stijl hebt bepaald kun je op zoek naar de perfecte oorbellen die passen bij jouw bruidslook. Je kunt hierbij rekening houden met de kleuren van je andere accessoires (zilver, goud of..?), maar kunt ook kiezen voor een statement piece die flink opvalt. De keuze is aan jou!


links naar rechts
Oorbellen & Fotografie: Naturae Design
Oorbellen & Fotografie: SIBO Designs
Oorbellen & Fotografie: Elke van Herck

5 Inspirerende Bruidsaccessoires met Bloemen

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM