English

Je houdt er (stiekem) van of kan prima zonder: Valentijnsdag! De dag van de liefde en met jullie bruiloft op komst is dit een perfecte gelegenheid is om jouw bruidegom extra te verwennen met een mooi cadeau. Natuurlijk help ik je graag op weg en selecteerde deze vijf romantische valentijnscadeaus voor hem!

Dusty Blue Valentijnscadeaus voor hem
Fotografie: Elisabeth van Lent

Luxe scheerset voor jullie bruiloft

Staat jouw bruidegom straks met een gladgeschoren gezicht bij het altaar? Weg met die scheermesjes van de drogist! Helemaal terug van weggeweest zijn de luxe scheersets met een kwast, zeep en safety razor; een scheermes met slechts één mesje. De safety razor heeft als grote voordeel dat het een veel gladder en nauwkeuriger resultaat geeft dan de meer-bladige scheermesjes die we tegenwoordig massaal gebruiken. Ook zorgt deze vorm van nat scheren voor minder huidirritatie, wat alleen maar fijn is op jullie trouwdag!

Er zijn veel verschillende sets verkrijgbaar, in diverse materialen en prijsklassen. Wij adviseren je goed te laten informeren of (eventueel met je aanstaande) langs te gaan bij een speciaalzaak. Alles voor de perfecte huwelijkskus!

Geen gladde kin, maar een sexy baard op jullie trouwdag? Denk dan aan een goede baardtrimmer of een verrassingsafspraak bij de Barbershop.

Een prachtig horloge passend bij zijn trouwpak

Deze mag natuurlijk niet ontbreken: het herenhorloge. Nog altijd een tijdloos en stijlvol cadeau dat hij ook na jullie bruiloft vaak kan dragen. Er zijn zoveel merken en stijlen dat er gegarandeerd een exemplaar is dat perfect bij hem past. Of hij nu meer houdt van sportief, of juist klassiek, een horloge maakt zijn look helemaal af en maakt hem nog aantrekkelijker!
Wil je een extra persoonlijk detail toevoegen? Plaats dan een gravure op de achterkant van het horloge. Jullie aanstaande trouwdatum of iets dat jullie vaak tegen elkaar zeggen. Zo krijgt het horloge een emotionele waarde en zal hij iedere keer wanneer hij het horloge omdoet aan je denken.

Eén van mijn persoonlijke favoriete valentijnscadeaus voor hem!

Dusty Blue Valentijnscadeaus voor hem Elisabeth van Lent Michelle Wever
Fotografie (links): Elisabeth van Lent
Fotografie (rechts): Michèlle Wever uit Trouwen aan de Cote d’Azur

Whisky

We zeggen niet dat vrouwen er niet van mogen genieten, maar stiekem blijft whisky toch wel the gentlemen’s drink. Al sinds de negentiende eeuw is whisky een statussymbool en staat voor klasse en luxe. We zien het drankje dan ook veel terug in films en series als James Bond, Peaky Blinders en Mad Men.

Whisky wordt traditioneel gemaakt van slechts drie ingrediënten: water, een graansoort en gist. Hier kunnen vele ingrediënten aan toegevoegd worden, waardoor er ook vele soorten en smaken whisky verkrijgbaar zijn. Wist je trouwens dat het land van herkomst ook bepaald of je ‘whisky’  of ‘whiskey’ schrijft? Dat even terzijde.

Is jouw bruidegom een beginnende whisky drinker? Ga langs bij een goede slijterij en vraag naar een wat zachtere whisky. Voeg hier een prachtige set whiskyglazen aan toe en hij is helemaal klaar om te proosten op jullie huwelijk met zijn beste vrienden! (Zorg dat de bruidsfotograaf daar bij is!)

Een intiem diner voor twee!

Jouw valentijnscadeaus voor hem hoeven natuurlijk niet veel geld te kosten. We begrijpen het best dat jullie het liefst zo veel mogelijk opzij leggen voor de bruiloft. Bij dit valentijnscadeau blijven jullie heerlijk thuis, maar voelt het toch als een romantische avond uit!
Neem de middag vrij en haal alle ingrediënten voor zijn favoriete maaltijd in huis. Trek dat jurkje aan dat hij je zo geweldig vindt staan en besteed wat extra aandacht aan je haar en make-up. Dek de tafel mooi met lange kaarsen, bloemen en linnen servetten. Zet een sfeervol achtergrondmuziekje aan en leg je telefoon een avondje opzij. Hij zal verstelt staan en het enorm waarderen dat je al die moeite voor hem hebt gedaan!

Samen op pre-honeymoon

Beperk Valentijn niet tot één dag, maar maak er een heel weekend van of nog langer! Verras hem met een ingepakte koffer en knijp er even tussenuit. Kies iets dat jullie samen leuk vinden; een stedentrip of lekker ontspannen aan een warme kust. In het voorjaar is er nog geen massatoerisme en kun je alle kanten op.
De pre-honeymoon wordt steeds populairder; het is de ultieme kans om vóór de grote dag even te ontsnappen aan de stress van een bruiloft plannen. Het is een moment van tijd en aandacht voor elkaar, waarna jullie er weer 100% tegenaan kunnen. Waarschijnlijk kijken jullie hierna nóg meer uit naar de dag dat jullie ‘ja’ tegen elkaar gaan zeggen!
Wil je liever niet zonder overleg iets boeken? Verras hem dan op Valentijnsdag (tijdens dat romantische diner!) met het nieuws dat jullie weggaan en geef hem maximaal drie opties waaruit hij mag kiezen. Plan samen de datum van vertrek en geniet de rest van de avond van alle voorpret voor jullie romantische reis!

Reis bijvoorbeeld naar het romantische Santorini, vaar in een gondel door de waterstraten van Venetië of doe inspiratie op in het overzicht van reisbestemmingen per maand.

Dusty Blue Valentijnscadeaus voor hem
Fotografie (links): Michèlle Wever uit Trouwen aan de Cote d’Azur
Fotografie (rechts): Elisabeth van Lent

Welke van deze valentijnscadeaus voor hem is jouw favoriet?

5 Romantische valentijnscadeaus voor hem

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM