Bruiden zijn al maandenlang, misschien zelfs al jarenlang, bezig met het kiezen van hun droom trouwjurk. Maar ook de bruidegom geeft tegenwoordig steeds meer aandacht aan zijn trouwpak en er is tegenwoordig zoveel mogelijk. Vandaag laten wij 5 verschillende pakken voor de bruidegom zien.

Trouwen in smoking

De smoking als trouwpak is in Amerika al heel populair en ook in Nederland zien wij dat steeds meer bruidegommen kiezen voor een smoking. We like! Elke man ziet er geweldig uit in smoking en wij houden van deze tijdloze en chique look. Het kostuum bestaat uit een zwarte broek, een zwart jasje en een wit overhemd. Wil je het iets meer volgens de etiquette kies dan voor een smoking met een glimmende bies aan de zijkant van de pantalon en een glimmende zijden kraag op het jasje. In plaats van een stropdas wordt er een zwarte vlinderdas bij gedragen.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Fotografie: Alexandra Vonk

De smoking met suede jasje

Wil je je smoking net iets anders dan anders, kies dan voor een suede jasje voor een hoog aaibaarheid factor, waardoor jouw bruid niet van je af te slaan is.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Fotografie: Alexandra Vonk

Diep rood pak voor de bruidegom

De Nederlandse bruidegom kiest vaak heel veilig voor een blauw pak. Maar ook andere kleuren zijn heel geschikt voor je trouwpak. Een kleur waar nog niet vaak voor gekozen wordt is diep rood. Een kleur die past in elk seizoen van de bruiloft.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Fotografie: Elsa Schaddelee

Een groen pak voor de bruidegom

Voor de bruidegom die iets anders wilt dan anders. Kies voor een groen pak om in te trouwen. Een kleur die vorig jaar al in opkomst was, maar die wij in 2019 nog veel meer terug gaan zien. Durf jij nog iets verder te gaan en trouw jij in de zomer? Kies voor karamel kleurige trouwschoenen bij je groene pak.

 

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Fotografie: Elsa Schaddelee

Twee kleuren trouwpak

Bij een geheel licht crèmekleurig trouwpak voel je je misschien niet helemaal op je gemak, want wit is toch vaak alleen voor de bruid bestemd. Maar voeg er een zandkleurig, beige jasje aan toe en je hebt een prachtig zomers pak.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

Fotografie: Alexandra Vonk

Tip

Zorg dat je goed de lengte laat afstemmen van je mouwen en je broekspijpen. Niets is erger dan een pak dat niet goed op maat zit. Net zoals bij een trouwjurk raden wij altijd aan om het pak (of trouwjurk) niet alleen staand te passen, maar ga er ook in zitten en check of je pak ook dan heerlijk zit.

5 verschillende pakken voor de bruidegom

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM