Zijn jullie op zoek naar unieke en hoogwaardige bruiloft stationery? La Lettre is hét Nederlandse design atelier voor luxe papierwaren en uitnodigingen voor jullie bruiloft.
Al sinds 2015 is eigenaresse Geeske Kapenga gespecialiseerd in moderne kalligrafie en het ontwerpen van bruiloft stationery. In haar atelier in Apeldoorn ontwerpt zij de mooiste stationery sets van save the date tot uitnodigingen, menukaarten en naambordjes. Haar stijl is romantisch, tijdloos en tegelijk heel modern.

Door de jaren heen merkte Geeske een terugkomende vraag van bruiden naar specifieke producten voor hun bruiloft. Tijdens het rustige trouwseizoen van 2020 zag zij haar kans schoon en ontwierp een prachtige collectie van haar meest gevraagde producten.

De bruiloft stationery collectie van La Lettre

Voor bruiden die houden van rijke details ontwierp Geeske vijf producten om te gebruiken als prachtige accessoire of decoratie.

Wij vroegen Geeske naar haar inspiratie voor deze collectie:

“Het creëren van luxe, romantische en tijdloze papierwaren is mijn passie! Ik hou ontzettend van tekenen en schilderen en breng dit graag tot uiting in mijn ontwerpen door te werken met handgetekende illustraties en kalligrafie. Daarbij zijn mijn ontwerpen geïnspireerd door het land dat mijn hart veroverde: Frankrijk!
De charme en elegantie van de chique winkelstraten en de statige kastelen laat ik graag terugkomen in mijn ontwerpen. Deze Franse stijl sluit perfect aan op mijn liefde voor luxe materialen als handgeschept papier, zuiver bladgoud en gegoten lakzegels.
Dat gevoel van luxe wil ik delen met alle bruiden die ook zo veel van deze stijl houden!”

Graag vertellen we je meer over de prachtige producten uit de bruiloft stationery collectie van Dusty Blue leverancier La Lettre!

Geloften boekjes voor jullie bruiloft

Spreken jullie geloften uit tijdens de ceremonie? Geloften boekjes, ook wel vow books genoemd, staan niet alleen geweldig op jullie trouwfoto’s, maar zijn ook een prachtige manier om jullie geloften te bewaren. Schrijf beide jullie gelofte in jullie eigen boekje en geef ze een elkaar als herinnering voor later.

De La Lettre geloften boekjes worden geleverd als set van twee. Beide boekjes bevatten beide twaalf lege bladzijden die zijn samengebonden met een zijden lint in de kleur en breedte van jullie keuze.

Kies voor een witte of zwarte omslag en een gekalligrafeerde of modern gedrukte blindpress titel.

Tips voor het schrijven van jouw geloften geven we je in het schrijven van jullie huwelijksgeloften in drie stappen.

Bruiloft Stationery Wedding Geloften Vow Books La Lettre

Gekalligrafeerde liefdesbrief

Is er iets meer romantisch dan jouw aanstaande op de ochtend van jullie bruiloft verrassen met een handgeschreven liefdesbrief? Heet jullie gasten welkom met een persoonlijke kaart, kalligrafeer een favoriete quote of laat jullie geloften uitschrijven!

Teksten geschreven in kalligrafie zijn een prachtig cadeau om te geven of om te houden. Als herinnering aan een bijzonder moment of een dierbare tekst, bewaard of ingelijst.

Kies het gewenste papierformaat, en de kleuren voor inkt en papier en Geeske neemt contact met je op voor jouw persoonlijke tekst!

Bruiloft Stationery Wedding Brief La Lettre Kalligrafie Calligraphy

Modern gedrukte liefdesbrief

Spreekt het idee van deze bijzondere accessoire je enorm aan, maar is een volledig gekalligrafeerde brief iets te veel? Of heb je meer te zeggen? Dan is de modern gedrukte variant misschien voor jou!

Gedrukt in een modern lettertype met een vleugje kalligrafie geef je jouw geliefde een brief, gedicht of gelofte als waardevol cadeau.

Gepersonaliseerd monogram

Een monogram is een symbool met twee initialen en een grafisch ontwerp. Eigenlijk is het jullie persoonlijke logo dat jullie kunnen toevoegen aan jullie save the date, uitnodigingen, geloften boekjes, bedankjes – en nog veel meer!

De collectie van La Lettre biedt keuze uit verschillende ontwerpen, van romantisch tot modern of klassiek. Kies jullie favoriete design en de stijl voor jullie initialen en ontvang jullie unieke, persoonlijke monogram.

Bruiloft Stationery Wedding Monogram Logo La Lettre

Gepersonaliseerde lakstempel

Maak jullie persoonlijke monogram extra bijzonder door hem te laten graveren in jullie eigen lakstempel!

Stempel een prachtige lakzegel op jullie uitnodigingen, op menukaarten of op bedankjes en geef jullie bruiloft stationery een stijlvolle en persoonlijke uitstraling.

Bruiloft Stationery Wedding Lakstempel Lakzegel La Lettre

Een illustratie van jullie trouwlocatie

De locatie waar jullie trouwen is erg sfeerbepalend voor jullie bruiloft. Hebben jullie voor een locatie gekozen vanwege het bijzondere gebouw, de prachtige omgeving of vanwege een speciale herinnering? Geef jullie trouwlocatie extra aandacht met een handgetekende illustratie!

Laat de bijzondere plek waar jullie elkaar eeuwige trouw beloven drukken op de uitnodigingen, jullie fotoalbum of hang hem als herinnering aan de muur.

De collectie van La Lettre bevat al een aantal bekende trouwlocaties als het Amstel hotel, Kasteel de Vanenburg, Huis de Voorst en Landgoed Rhederoord. Zit jullie locatie er nog niet tussen? Met veel liefde ontwerpt Geeske een illustratie van jullie trouwlocatie.

Trouwlocaties Nederland Amstel Hotel La Lettre Kalligrafie

Ben jij net zo enthousiast over de collectie van La Lettre als wij? Ga dan snel naar de webshop en bestel jouw favoriete product(en)!

Maak jouw bruiloft helemaal compleet met de bijzondere collectie handgemaakte zijden linten van La Lettre of neem contact op met Geeske voor meer informatie over stationery voor jullie bruiloft!

5x Bijzondere stationery producten voor jullie bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM