English

Dat jullie gaan trouwen is natuurlijk al één groot feest. Zowel voor jouw moeder als de zijne! Het is de dag waar ze al jaren, misschien al wel sinds jullie geboortes naar uitkijken.
Daarom is Moederdag in de aanloop naar jullie bruiloft een mooie gelegenheid om jullie moeders extra in het zonnetje te zetten. Natuurlijk hoort die prachtige bos bloemen en doos bonbons erbij, maar verras jullie moeder dit jaar ook met een mooi moederdag cadeau in de sfeer van jullie aanstaande bruiloft!

Moederdag cadeau moeder bruid Dusty Blue Elisabeth van Lent01Fotografie allen: Elisabeth van Lent

Een bruiloftaccessoire als Moederdag cadeau

Als moeder van de bruid (of bruidegom) mag zij er natuurlijk ook extra mooi en feestelijk uitzien op jullie grote dag! En misschien ga je zelfs met haar mee winkelen voor een mooi ensemble. Deze cadeau-ideeën maken haar look op jullie bruiloft helemaal af:

Een bijzonder sieraad

Geef jouw moeder en (toekomstig) schoonmoeder een mooi sieraad cadeau voor moederdag dat ze kunnen dragen op jullie bruiloft. Een paar prachtige oorbellen, een ketting, armband of volledige set. Natuurlijk weten jullie als geen ander waar ze van houden. Toch is het voor jullie bruiloft misschien leuk eens iets anders dan normaal te dragen en jullie moeders te verrassen met een prachtig sieraad dat anders is dan de rest van hun collectie.

Een mooie handtas of clutch

Draagt jouw moeder of schoonmoeder geen sieraden? Dan is een mooie handtas of clutch wellicht de perfecte accessoire voor haar. Eentje die mooi aansluit op haar outfit of juist een statement piece die flink opvalt. Heeft jouw moeder of schoonmoeder veel spulletjes mee te nemen op de dag? Kies dan geen al te kleine tas. Zorg dat er minimaal een telefoon, leesbril, lippenstift en zakdoek in past.

Een persoonlijke zakdoek

En over zie zakdoek gesproken: geef jullie moeders een mooie katoenen zakdoek cadeau voor moederdag, met kant of geborduurde details. Ook kun je een zakdoek laten graveren met een persoonlijke tekst. Bedank jouw moeder voor alles dat ze voor je heeft gedaan of schrijf een kort gedichtje. Veel mooier voor jullie bruiloft dan een papieren zakdoek uit een pakje en een mooi aandenken aan deze bijzondere tijd. We moeten je wel waarschuwen wanneer je dit geeft: misschien houdt ze het niet droog tot jullie bruiloft!

Moederdag cadeau moeder bruid Dusty Blue Elisabeth van Lent01Fotografie allen: Elisabeth van Lent

Bruiloft voorpret als Moederdag cadeau met een proefsessie haar & make-up

Natuurlijk heb jij in aantocht naar jullie bruiloft een proefsessie gehad of in de planning staan voor jouw haar en make-up. Wordt jouw moeder ook mooi opgemaakt op de dag van jullie bruiloft? Waarschijnlijk vindt ze het stiekem best fijn om ook een proefsessie te doen! Grote kans dat jouw moeder (of aanstaande schoonmoeder) al langere tijd dezelfde make-up look heeft en het best spannend vind ineens door iemand ander opgemaakt te worden. Plan een extra proefsessie in als cadeau voor moederdag met jouw haarstyliste & visagiste en neem je moeder daarna mee voor een heerlijk diner of high tea.

En last but not least kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een zelfgemaakt cadeau dat liet zien hoe speciaal jouw moeder voor jou is:

Een fotoalbum over jouw moeder en jou

Maak een mooi fotoboek met foto’s van jouw moeder en jou samen, vanaf dat jij klein was tot en met nu. Hou het enkel bij foto’s of schrijf er mooie, grappige of lieve teksten bij. Verhalen, herinneringen of bedankjes maken het tot een prachtig geschenkboek. Natuurlijk kun je dit cadeau ook bewaren voor volgend jaar en er dan trouwfoto’s aan toevoegen!

Moederdag cadeau moeder bruid Dusty Blue Elisabeth van Lent01Fotografie allen: Elisabeth van Lent

5x Moederdag cadeau voor de moeder van de bruid

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM