Inspiratie voor een vrolijke lente pastel bruiloft

Ja! Het is lente! Vandaar dat wij graag deze inspiratie voor een vrolijke lente pastel bruiloft met jullie willen delen. Want bij de lente horen zachte pastel kleuren! En wij raken toch niet snel uitgekeken op de zachte, romantische en dromerige kleuren. Wil jij ook in de lente trouwen en wil jij een heerlijke, vrolijke, pastel bruiloft creëren? Wij geven je graag tips hoe jij deze pastel heaven kunt krijgen!

Pastel kleurig bruidsboeket

Wil je pastel kleuren doorvoeren in je bruiloft dan is het het makkelijkste om die pastel kleuren door te voeren in de bloemen. Er is niets romantischer dan een prachtig vol bruidsboeket met pastelkleurige grote bloemen. Het bruidsboeket van de inspiratie fotoshoot van vandaag bestaat uit veel grote bloemen en maar een beetje groen. De bloemiste heeft gebruik gemaakt van verschillende pastelkleurige bloemen. Blush, peach, lila en geel. Al deze kleuren bij elkaar zorgen voor een ultiem vrolijk lente gevoel. Laat het boeket afbinden met lange blush kleurige linten en je hebt een prachtig pastel kleurig lente bruidsboeket.

Blush kleurige trouwjurk

Wanneer je je pastel kleurig thema net iets verder door wilt voeren kun je kiezen voor een niet witte trouwjurk. Nee, je hoeft niet direct in een zuurstok roze jurk te gaan lopen, er zijn prachtige trouwjurken te vinden waar net een tikkeltje blush in is verwerkt, zoals deze prachtige trouwjurk van Eddy K.

Pastel kleurige tafeldecoratie lentebruiloft

Hoe creëer jij nu deze pastelkleurige tafeldecoratie voor jouw lentebruiloft? In deze inspiratie fotoshoot is gebruik gemaakt van meerdere pastel kleuren die in harmonie met elkaar zijn. De verschillende kleuren die ook in het bruidsboeket zijn verwerkt vind je terug in de tafelsetting. Er is gekozen voor een lila kleurig tafelkleed, met daarover heen een prachtige loper gedrapeerd. De licht groene kaarsen geven de tafel setting net een beetje meer pit, waardoor het niet al te zoetsappig wordt. Ook het centerpiece op de tafel bestaat weer uit dezelfde kleuren bloemen.

Is deze vrolijke pastel bruiloft jouw droom? Vergeet dan niet om de beelden te pinnen!

Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence Inspiratie voor een pastel bruiloft inde Provence

Planning, Concept, and Florals: Flaire Weddings | Photography: Alexandra Vonk | Venue: Abbaye Saint Eusebe | Hair and Makeup Artist: Casey Powell, Modern Classic Beauty | Gown: Eddy K Italia via One Fine Day Bridal | Linen: Nuage Designs Inc | Cindy & Sacha via: Enjoy Models Agency Marseille | Chargers/Flatware: The Treasury Rentals by Emily Grace Design | Stationery: Olivia Grace Paperie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue