Toen wij deze prachtige verlovingsshoot ontvingen van fotografe Nadia Hung en gestyled door Honour and Blessing Events waren wij in de zevende hemel! Wat een prachtige verlovingsshoot van de Nederlandse Egith met haar Italiaanse Max. Een verlovingsshoot op een prachtige locatie, twee stralende mensen in mooie, elegante kleding en romantische bloemen. Wat wil je nog meer?

Wil jij ook zulke prachtige foto’s met jouw geliefde? Wij vertellen vandaag alles over een verlovingsshoot!

Waarom een verlovingsshoot?

In Amerika horen verlovingsshoots bij het plannen van je bruiloft. Op het moment dat je je verloofd is het eerste wat je doet een verlovingsshoot boeken. Verlovingsshoots zijn in Nederland nog niet heel populair, maar gelukkig komt daar langzamerhand verandering in. Je kunt het wellicht een beetje spannend vinden om voor een camera te staan, dat geeft niks. Juist door het een keer al voor je bruiloft gedaan te hebben ben je op je bruiloft zelf veel relaxter. Wij schreven al eerder een blog waarom het fijn is om voorafgaand aan je bruiloft een verlovingsshoot te doen.

Kleding verlovingsshoot

Help! Wat trek ik aan tijdens een verlovingsshoot? Kies een kleding outfit dat je figuur complimenteert. Vermijd hele drukke patronen of logo’s op je kleding, dat leidt alleen maar af. Flowy maxi jurken of rokken doen het altijd goed op foto’s, vooral in zachte kleuren. Je mag best voor twee outfits kiezen, een wat meer casual en een wat meer dressy. Wij Nederlandsers mogen ons best vaker optutten. Zeker voor speciale gelegenheden. Zorg alleen wel dat je outfit past in de omgeving van je shoot. De outfits in de fotoshoot van vandaag zijn prachtig, stijlvol en elegant en passen perfect bij de locatie van hun verlovingshoot. Kies je voor een fotoshoot op het strand bijvoorbeeld dan raden wij aan om voor meer zwierige kleding te kiezen. Zorg wel dat je met je husband-to-be goed matcht, maar niet te. Tien jaar geleden verscheen het gros allebei in een blauwe spijkerbroek met wit t-shirt…… niet meer doen! ūüėČ Lees ook vooral ons eerder verschenen artikel met vijf tips hoe jij je de perfecte jurk voor een verlovingsshoot kunt vinden.¬†

Fotoshoot locatie verlovingsshoot

Welke fotoshoot locatie past bij jullie verlovingsshoot? Welke sfeer heeft jullie bruiloft? Misschien willen jullie wel een verlovingsshoot in het buitenland? Alles kan en alles mag. Natuurlijk is het wel erg leuk om iets te kiezen wat voor jullie een bepaalde betekenis heeft. Misschien was jullie eerste date wel op het strand? Of hebben jullie je verloofd in Parijs?  Onze Dusty Blue fotografen denken altijd graag met jullie mee om de juiste fotoshoot locatie voor jullie verlovingsshoot te vinden.

Tijdstip verlovingsshoot

Het beste tijdstip voor een verlovingsshoot is tijdens het magische ‘golden hour’. Dit is het eerste uur na zonsopkomst en en het uur voor zonsondergang. Het licht is dan heel zacht en magisch. Check dus hoe laat de zon ondergaat en plan daarom heen je verlovingsshoot samen met je fotograaf. Wil je een verlovingsshoot in een drukke stad zoals Amsterdam of Parijs? Dan raden wij aan om het tijdstip van je verlovingsshoot rond zonsopkomst te plannen. ‘s Middags is het gewoon te druk in zulke steden. Het is even doorbijten als je vroeg op moet, maar wij beloven dat het meer dan waard zal zijn!

Vergeet ook niet om je haar en make up professioneel te laten verzorgen. Je zult je daardoor veel zekerder voelen en dat zie je terug op de foto’s.¬†Voor nu, geniet van onderstaande prachtige verlovingsshoot en vergeet niet om je meest favoriete beelden te pinnen!

Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshootAlles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshootAlles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshootAlles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot Alles wat je moet weten over een verlovingsshoot

Photography Nadia Hung | Stylist/Destination Wedding Planner Honour and Blessing | Floral Design Amy Nicole Floral | Dress BHLDN | Makeup Chiali Meng | Venue Breatha | Shoes Bella Belle Shoes | Stationery Jrnl Studio

Alles over een verlovingsshoot

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het cre√ęren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgi√ę 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM