Hoe mooi is de liefde? Waarom zou je alleen je liefde laten vastleggen als je gaat trouwen? Anniversary shoots zijn heel erg geschikt om bij feestelijke jubilea of gewoon zomaar jullie liefde te laten vastleggen. Zo ook Alicia en Gerson.

– Verliefd, Betrokken en Down-to-earth –

Zomaar een paar woorden die de relatie van Alicia en Gerson beschrijft. Een relatie die begon als een echte tienerliefde. Jong en helemaal gek van elkaar. Samen hebben zij hun examen gedaan. Daarna zijn zij allebei elders gaan studeren en hadden zij een weekendrelatie, waardoor zij zichzelf hebben kunnen ontwikkelen. Dit alles heeft geleid tot de liefdevolle en stabiele relatie die zij nu hebben.

5-jarig trouw jubileum

Inmiddels zijn zij alweer 12 jaar samen, waarvan 5 jaar getrouwd. Nog steeds enorm verliefd. Zij doen niks liever dan samen van de kleine dingen genieten. Zij proberen het beste in elkaar naar boven te halen en gebruiken hun talenten om betrokken te zijn in de wereld om hen heen.

Mooiste herinnering aan jullie bruiloft?

Alicia: “We hadden een echte winterbruiloft in onze studentenstad Rotterdam. We trouwden in het Stadhuis op de Coolsingel in de prachtige Burgerzaal. Ik weet nog dat moment dat al onze geliefden daar in die zaal op ons zaten te wachten en wij samen onze entree maakten door die lange zaal. De piano speelde ons favoriete lied uit onze verkeringstijd (You are the love of my life van Michael W Smith) en ik had kippenvel over mijn hele lijf. Dat pad had van mij nog 3x zo lang mogen zijn, want ik wilde dat moment zo graag vasthouden. Ik had totaal geen zenuwen, maar zoveel zin om met hem te trouwen.”

Hoogtepunt in jullie 5 jarig jubileum?

Alicia: “Ik zou natuurlijk heel cliché de geboorte van onze mooie dochter Rosie kunnen noemen en zij is uiteraard het allermooiste wat ons tot nu toe is overkomen. Maar als ik nog iets zou mogen noemen dan is dat zeker onze reis door Indonesië. Het was onze eerste lange verre reis samen, we waren 1 jaar getrouwd en hebben hier zo ultiem van genoten samen. De cultuur, de mensen, de vrijheid, alles vonden we daar geweldig. We hebben elkaar daar toen de belofte gedaan dat we sowieso terug zouden gaan met ons gezin als we 10 jaar getrouwd zouden zijn. Nog 5 jaar te gaan dus, maar ik weet niet of we dat zo lang gaan volhouden :)”

 

Geniet van deze liefdevolle sessie bij het prachtige, serene Henschotermeer, vastgelegd door Alexandra Vonk.

Een anniversary shoot bij het mooie Henschotermeer

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM