Oké, niet iedere vrouw trouwt met een échte prins, maar natuurlijk is jouw verloofde wel jouw eigen prince charming! En willen jullie als echte royals trouwen? Bekijk dan zeker één van deze vijf bijzondere trouwlocaties. Allen binnen vijf uur reisafstand vanaf Utrecht en uit eigen ervaring van harte aanbevolen!

Bijzondere Trouwlocaties in Nederland: Kasteel de Hooge Vuursche

Bij Baarn ligt dit prachtige kasteel uit de twintigste eeuw. Omringd door bossen en een heerlijke tuin. Perfect voor jullie trouwfoto’s!
Maar niet alleen buiten is het hier ontzettend mooi, ook de binnenkant van de locatie is prachtig. In tegenstelling tot veel Nederlandse kastelen is het binnen heerlijk licht!
De trouwzaal biedt een fantastisch “plan B” op slechtere dagen, wanneer jullie door de regen niet buiten kunnen trouwen. Ook beschikt het kasteel over een aantal suites om te overnachten. Ideaal om na het feest zo in bed te rollen!

Bekijk meer van deze bijzondere trouwlocatie in de romantische tuin bruiloft van Sadi en Jacobiene of Elena & Sergey’s herfst bruiloft in de prachtige trouwzaal.

Kasteel de Hooge Vuursche Koninklijk Trouwen Alexandra Vonk Dusty Blue

Koninklijk trouwen bij Chateau Neercanne

Bij het indrukwekkende Chateau Neercanne waan je je in Frankrijk! Het is echter “gewoon” gelegen in het zuidwesten van Limburg, vlakbij de Belgische grens. Dit zeventiende eeuwse kasteel is het enige kasteel met terrassen in de Benelux! Het kasteel heeft een gerenommeerd restaurant en een mergelgrot waar feesten georganiseerd kunnen worden. Chateau Neercanne is één van de meest bijzondere trouwlocaties in Nederland!

Meer van Chateau Neercanne zie je in deze romantische editorial met een inspirerend kleurenpalet voor het voorjaar.

Bijzondere Trouwlocaties Chateau Neercanne Koninklijk Trouwen Alexandra Vonk Dusty Blue

Bijzondere trouwlocaties in België: Trouwen op Chateau de la Hulpe

Vlakbij Brussel ligt het chique Chateau de la Hulpe. Het is een kleinschalig, symmetrisch chateau, met een romantische Franse tuin. De locatie ligt temidden van een groot park. Binnen in het chateau vind je mooie salons, een knusse haard en een schitterende trap. Perfect voor een groots entree op jullie trouwdag!

Wil je meer zien van deze sprookjesachtige locatie? Je ziet het in de stijlvolle bruiloft van Meike en Ric!

Bijzondere Trouwlocaties Chateau de la Hulpe Koninklijk Trouwen Alexandra Vonk Dusty Blue

Bijzondere trouwlocaties in Noord-Frankrijk: Chateau de Champlatreux

Op slechts vijftien minuten van de Parijse luchthaven Charles de Gaulle ligt het indrukwekkende Chateau de Champlatreux. Een prachtig chateau uit de achttiende eeuw, met vele authentieke Franse details. Het lijkt wel alsof de tijd hier heeft stilgestaan!
Het grote terras met uitzicht over het park is perfect voor een intieme of juist uitbundige receptie. Het is zelfs mogelijk vuurwerk af te laten steken!

Meer van Chateau de Champlatreux én onze tips voor een echte royal wedding vind je in ‘Koninklijk trouwen bij Chateau de Champlatreux’

Bijzondere Trouwlocaties Chateau de Champlatreux Koninklijk Trouwen Alexandra Vonk Dusty Blue

Trouwen als een royal bij Chateau de Chantilly

Chateau de Chantilly, net boven Parijs, is een juweeltje. Dit chateau biedt ontzettend veel mogelijkheden om koninklijk te trouwen!
Het royale landgoed heeft drie grote tuinen in diverse stijlen, een sprookjesachtig exterieur maar een minstens net zo mooi interieur. Van de ‘golden room’ tot de immens grote bibliotheek en de museumzaal vol kunstwerken die hun locatie nooit mogen verlaten. Ja, op dit chateau voel je je zeker koninklijk!

Bekijk het historische chateau van dichtbij op de koninklijke bruiloft van Grace en Francis!

Bijzondere Trouwlocaties Chateau de Chantilly Koninklijk Trouwen Alexandra Vonk Dusty Blue

Alle fotografie in deze blog is verzorgd door Dusty Blue bruidsfotografe Alexandra Vonk.

Dromen jullie over een bruiloft op één van deze bijzondere trouwlocaties? Dusty Blue’s favoriete leveranciers staan klaar om jullie droombruiloft te realiseren!

Bijzondere Trouwlocaties voor een Koninklijke Bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM