Sommige bruidsparen vinden het kiezen van een kleuren thema voor hun bruiloft heel makkelijk, andere bruidsparen doen daar wat langer over. Mocht je nog geen keuze hebben gemaakt voor een kleuren thema op je bruiloft, wellicht dat de editorial van vandaag je laat inspireren om voor de kleur blauw te kiezen, afgewisseld met paarse accenten.

Blauw en paars bruidsboeket

Hoe prachtig is dit weelderige bruidsboeket met blauwe en paarse bloemen? Een perfecte match met het blauwe pak van de bruidegom. Doordat het blauw/paarse bruidsboeket zo weelderig is, past het uitstekend bij een fine art bruiloft.

Blauwe marmeren bruidstaart

De marmerlook is terug van weggeweest en is nu ook in de bruidsindustrie terug te vinden. Een van de bruiloft trends van 2018 is de bruidstaart met de marmerlook. In de shoot van vandaag zie je een blauwe bruidstaart met een marmer design, prachtig geaccentueerd met gouden details. Deze blauwe bruidstaart is een echte eye-catcher met een chique uitstraling! Bijna zonde om aan te snijden.

Blauwe tafeldecoratie bruiloft

Blauw kan soms best een heftige kleur zijn. Zorg dus dat je niet alles blauw maakt. In de tafel decoratie van vandaag zie je de kleur blauw terug in het tafelkleed en in de blauwe loper. De rest van de tafeldecoratie op deze bruiloft is rustig gehouden. Hoe gaaf is het doorzichtige bord waarop in het wit de tafelsetting is geschreven? Zo kan elke gast snel zien waar hij mag gaan zitten.

En? Ben jij al overtuigd dat blauw een prachtig kleur thema voor je bruiloft kan zijn? Wij zouden het wel weten.

 

 

 

Blauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloftBlauw als themakleur op je bruiloft

Photography + organization: Forever Yes AcademyForever Yes Photography | Models: Niels van Ginkel & Gaby van Ginkel – Rijnders | Styling + concept: Make my day  | Blauw bruidsboeket en floral design: Blooming by Diana | Blauwe bruidstaart: Gebakkerij | Bruiloftstationery: Kellygrafie & We are golden | Make-up Artist: Netanya Luschen | Hairstylist: Lonneke van Dijk – fashion hairstylist | Hairpins: Fashion Hair Accessories

Blauw als themakleur op je bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM