Het einde van het jaar is alweer in zicht, dus tijd voor weer een nieuwe trend voor het komende trouwseizoen. Er zijn verschillende materialen waarmee je het bruidsboeket of ander styling elementen af kunt stylen, maar zijden linten geven toch wel een heel romantisch effect. Door verschillende kleuren en maten te gebruiken creëer je een speels effect.

Steeds meer bruiden kiezen voor mooie, lange vloeiende linten langs de stelen van het bruidsboeket. Het boeket wordt steeds meer een duidelijke eye catcher waardoor er ook meer aandacht wordt besteed aan de afwerking. Linten zorgen voor een feeëriek, romantisch en luxe gevoel. Toffe bijkomstigheid is dat het lint mooi wegwaait in de wind, wat ook weer prachtige beelden oplevert voor de foto’s en eventueel de film. Een ander idee is om de stationery bij elkaar te binden met de linten of deze om jullie ringen doosje te knopen. Met de linten kun je alle kanten op en door steeds hetzelfde materiaal en dezelfde kleurtinten te gebruiken, creëer je een mooi geheel in de styling van de bruiloft.

Niet ieder lint is hiervoor geschikt. Kies vooral voor dunne stoffen – het liefst zijde of chiffon – deze zorgen namelijk voor het mooiste resultaat. Door verschillende lengtes, kleuren en breedtes te gebruiken, creëer je diepte en ontstaat er een speels effect. Kijk maar mee naar wat fijne inspiratiebeelden:

Foto Raisa Zwart | Ribbons Edenique Ribbon Design

Foto Studio Phylicia | Ribbons Edenique Ribbon Design

Foto Happy Photographer | Ribbons La Lettre

Foto Studio Phylicia | Ribbons Edenique Ribbon Design

Foto Alexandra Vonk Photography | Ribbons La Lettre

Foto Studio Phylicia | Ribbons Edenique Ribbon Design

Je koopt de linten onder andere bij Edenique Ribbon Design en La Lettre.

Bloemen en stationery stylen met linten

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM