Trouwen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, een bijzonder land. Wie hier wel eens is geweest wordt verliefd. Verliefd op het landschap, de prachtige dieren en de heerlijke wijnen. Ja, het is eventjes vliegen hiernaar toe, maar met nauwelijks tijdsverschil is Zuid-Afrika een prachtig land om te trouwen. Ben je nog niet overtuigd? Deze mooie foto’s van Dusty Blue fotografe Marielle Kokke zullen jullie even laten wegdromen naar verre oorden.

Trouwen in Zuid-Afrika voor de wet

Hoe fijn is het dat je als Nederlander ook in Zuid-Afrika kunt trouwen voor onze Nederlandse wet, door je huwelijks certificaat te laten registreren in Nederland. Denk er wel aan dat dit zeker een aantal maanden in beslag kan nemen. Verstandig is om hier een professional, denk aan een wedding planner die ervaring heeft met trouwen in Zuid-Afrika, bij in te schakelen zodat diegene jou precies kan adviseren wat hier voor nodig is. Ook verschillen de regels per regio in Zuid-Afrika. Houdt er rekening mee dat het tekenen van jullie trouwboekje onder een dak moet plaatsvinden. De rest van de ceremonie mag gewoon in de open lucht plaats vinden.

Ben jij een gay koppel? Ook dan kun je wettelijk trouwen in Zuid-Afrika.

Ceremonieel huwelijk in Zuid-Afrika

Heb je geen zin in gedoe met papierwerk? Trouw dan al in Nederland voor de wet en vier je bruiloft in Zuid-Afrika met een ceremonieel huwelijk. Je bent dan helemaal vrij om te bepalen hoe jij invulling geeft aan jullie ceremonie. Wellicht heb je wel een hele goede vriend die de ceremonie kan leiden? Zo wordt jullie dag nog persoonlijker en intiemer.

Huwelijksreis Zuid-Afrika

Wanneer jullie getrouwd zijn kunnen jullie nog een heerlijke honeymoon eraan vastplakken. Ga een paar dagen op safari, reis het land door met een auto of vlieg door naar Mauritius, de ultieme luxe strandbestemming voor jouw huwelijksreis!

En? Zie jij jezelf al trouwen in Zuid-Afrika?

Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-AfrikaTrouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika

Team:

Photography: Marielle Kokke | Organisation: Portfolio bootcamp Workshop  by: Madame Poppy & Best Day Ever Events | Video: Anouk fotografeert | MUAH: Bruid&beauty Nederland | Flowers: Bloom your Life| Styling: BEST DAY EVER Events, Bloom your lifeLief vir jou | Dress: Otuday by white & ivory bridalAccessoires: Thespiceoflife.nl | Hairpiece: Lovely elysian | Suit: Rietbergh | Stationery: We are golden in collaboration with KellyGrafie | Cake: Anastasia’s cakes | Venue: Cape point vineyardsFlawless villa | Models: tarryn And luca

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue