Parijs, de stad van de liefde, croissants en fashion! Plan de ultieme luxueuze ‘girls only weddingmoon’ naar Parijs en waan je als echte Parisiennes in deze prachtige en trendy stad! Als je dan toch in Parijs bent, vergeet dan niet een boudoir en pre-wedding shoot te doen.

Wat is een boudoir sessie nu eigenlijk?

Boudoir, afkomstig uit Frankrijk en was in de 18deeeuw een elegant ingericht vertrek waar de vrouw des huizes zich kon terugtrekken. Oorspronkelijk was het boudoir een ruimte gelegen naast de slaapkamer van de vrouw waar zij zich kon wassen en kleden. Rond 1920 is boudoir kunst en fotografie ontstaan en poseerde voornamelijk de vrouwen met prachtige rondingen op romantische wijze voor een mooie achtergrond. Later is dit uitgegroeid naar een intiem huwelijkscadeau om aan de verloofde te geven op de ochtend van de bruiloft.

Een luxe ‘girls only weddingmoon’ is een opkomende trend voor 2019 en wij snappen wel waarom! Even ontspannen met je vriendinnen in een super hippe stad als Parijs. Manicure, pedicure, shoppen, sightseeing en genieten van champagne in de hipste bars.

Deze Parijse weddingmoon is vastgelegd door de enthousiaste en getalenteerde fotografe Jessica Photography. Ze weet de mooiste plekjes in Parijs te vinden en creëert de meest romantische ‘not your typical’ boudoir en pre-wedding foto’s! Er is tenslotte niets leukers om je voor de bruiloft alvast te laten fotograferen in prachtige lingerie en bruidsjurk in een van de hipste steden! Rennend door de straten van Parijs en poserend voor de Eiffeltoren en op de Pont de Alexander III.

Jessica Photography:

“Een typische Parijse hotelkamer met een prachtig balkon, is die ultieme plek om te starten met de boudoir shoot. Het haar en make up werd tijdens deze shoot verzorgt door The Bridal Artist en zorgde voor een ‘au naturel’ en frisse look. De blonde ‘bride to be’ droeg unieke handmade lingerie van La Maison Nouvelle. In deze lingerie voel jij je als een ware Parisienne en worden al jouw pluspunten geaccentueerd. De brunette ‘bride to be’ droeg de sexy maar subtiele lingerie van het prachtig Nederlandse merk Chptr-S.

Tijdens deze weddingmoon is de stralende ‘bride to be’ gefotografeerd in het prachtige Le Pavillon Dauphine. In deze ‘hidden gem’ net buiten hartje Parijs zijn er nog enkele boudoir foto’s gemaakt voordat ze haar ‘stunning’ bruidsjurk aan trok. Deze luchtige jurk van het opkomende merk Daalarna Couture uit Budapest, is verkregen bij Bloomfeld Luxury Bridal. Hier vind je de mooiste designer jurken en gaat elk fashion hart sneller van kloppen. De prachtige schoenen van Bella Belle Shoes maakte het plaatje compleet. Daarna zijn we met de andere ‘bride to be’ vertrokken naar de Pont de Alexander III voor de typische Parijse foto’s.

Samen met Your Weddingplanner hebben wij de organisatie van deze luxueuze boudoir en pre-wedding fotoshoot op ons genomen. In samenwerking met de beste leveranciers hebben we deze prachtige shoot en intiem huwelijkscadeau kunnen creëren.

Geef dit intieme huwelijkscadeau een extra ‘personal touch’ door een liefdesbrief te schrijven en deze samen met de foto’s van de shoot cadeau te geven. Laat deze persoonlijke brief kalligraferen door La Lettre Kalligrafie voor een luxe uitstraling en om voor altijd te bewaren.

Na afloop van de boudoir en pre-wedding shoot duik je natuurlijk Parijs in om af te sluiten met een heerlijk glaasje champagne samen met je vriendinnen en geniet je nog lang na van deze fantastische girls only weddingmoon.”

Photography: Jessica Photography | Organization: Your Weddingplanner | MUAH: The Bridal Artist | Weddingdress: Bloomfeld Luxury Birdal | Brand weddingdress: Daalarna Couture | Shoes: Bella Belle Shoes | Lingerie blonde model: La Maison Nouvelle | Lingerie brown model: Chptr-S | Jewellery & Kimono: Say Yes To The Dress | Love letter & Ribbons: La Lettre Kalligrafie | Flowers: De Bloemenkeuken | Venue: Le Pavillon Dauphine | Engagement rings: Atelier Camp & Co | Ringbox: The Mrs. Box | Model blond hair: Pauline Goli | Model brown hairPip van de Sande

 

 

 

Boudoir Weddingmoon in Parijs

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM