Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft

Een bridal boudoir shoot klinkt spannend en dat is het misschien ook wel een beetje. Maar deze romantische bridal boudoir fotoshoot is een prachtige inspiratie, waardoor jij wellicht ook overweegt om een bridal boudoir shoot voor je bruiloft te doen. De foto’s zijn heel elegant en romantisch en een prachtig cadeau voor je aanstaande.

Wij geven je graag wat tips hoe ook jij elegante boudoir foto’s kunt krijgen.

Locatie bridal boudoir fotoshoot

Een boudoir was vooral in de 18e eeuw populair in Frankrijk. Het was een elegant ingericht vertrek naast de slaapkamer, waar je je als vrouw kon omkleden of terug kon trekken. Een persoonlijke en intieme kamer dus. Hierdoor vinden de meeste boudoir shoots plaats in de comfort van je eigen slaapkamer. Is jouw slaapkamer nu niet zo fotogeniek? Overweeg dan om een mooie lichte hotelkamer te huren voor je bridal boudoir shoot zoals in deze fotoshoot.

Huur professionals in!

Je kunt wat zenuwachtig zijn voor je bridal boudoir shoot. Het is immers toch wel een beetje spannend om je zelf “bloot” te geven. Huur daarom echte professionals in die weten wat ze doen en waar jij je op je gemak bij voelt. Kies een fotograaf waarvan je de fotografie stijl mooi vindt en die de sfeer en elegantie prachtig weet te vertalen in beelden. Je wilt niet met ordinaire foto’s thuis komen! Sexy mag, maar houd het classy!

Huur zeker een haarstylist en make up artist in. Zij kunnen jou extra laten stralen, waardoor jij meer zelfvertrouwen krijgt en je zelfverzekerder zult voelen. En dit zie je terug op de foto’s. Vergeet ook zeker niet om je nagels te (laten) doen.

Wat draag je tijdens een bridal boudoir shoot?

Kies voor een prachtig kanten lingerie setje of buste. Wil je niet alleen in lingerie gefotografeerd worden, draag dan daarover een mooie kanten robe. Deze kun je ook aantrekken tijdens je getting ready op de ochtend van je bruiloft. Wil je iets stoerdere foto’s? Draag dan alleen het favoriete overhemd van je husband to be.

Accessoires bridal boudoir shoot

Natuurlijk kun je allerlei accessoires meenemen naar je boudoir shoot. Draag je een sluier tijdens jouw bruiloft? Neem die dan zeker mee! Daarmee kun je prachtige boudoir foto’s creëren. Laat een prachtig boeket maken van je lievelingsbloemen of decoreer de kamer met bloemen. Bloemen maken je bridal boudoir fotoshoot extra romantisch.

Top idee: Laat een brief aan je aanstaande kalligraferen, waarin je vertelt waarom je graag zijn vrouw wilt worden. Geef dit samen met een albumpje met jouw bridal boudoir foto’s op de ochtend van jullie bruiloft. Succes verzekerd!

En? Overweeg nu ook jij om een bridal boudoir fotoshoot voor je bruiloft te doen?

Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft

Team:

Hair & make up: Marianne Roza for The Beautiful Bride CompanyPhotography: Alexandra VonkFloral design: Mullers Floral ArtLingerie: & headpiece: The Beautiful Bride ShopPaper goods: Pen to Paper Model: Paulien Soeterbroek | Venue: Fletcher Hotel Nautisch KwartierLab: Richard Photolab 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue