Ben jij dol op mode en altijd op de hoogte van de laatste trends? En heb je ook nog trouwplannen? Dan is deze blog echt iets voor jou! Wij zijn ook elk jaar weer super nieuwsgierig naar de nieuwste trends op het gebied van Bruidskapsels en vroegen dan ook Dusty Blue leverancier en Bruidskapsel specialist Marianne Roza van The Beautiful bride Company naar de laatste bruidskapsel trends van 2019.

Marianne Roza van The Beautiful Bride Company:

Wij kijken altijd onze ogen uit tijdens de Bridal fashion week waar je op de catwalk, behalve mooie trouwjurken ook de meest prachtige kapsels langs ziet komen! De verschillende designers hebben ook dit jaar weer geweldige looks bedacht voor bruidskapsels in 2019!

De Bridal ponytail blijven we ook dit seizoen zien. Een prachtige paardenstaart met wavy krul er in staat echt prachtig! Zeker als er een strik of sjaaltje gebruikt wordt waardoor jouw Bruidskapsel net even anders dan anders wordt.

Het half opgestoken kapsel (deel vast en een deel loshangend haar) is een echte topper. Veel bruiden met prachtig lang haar willen dat ook graag laten zien. En geef ze eens ongelijk! Op de catwalk zien we het half opgestoken kapsel in een minimalistische uitvoering. In plaats van een volumineuze bovenkant en heel veel krullen aan de onderzijde zijn de kapsels heel strak en minimalistisch. Het is maar net wat bij jou past!

Bruidskapsel trends 2019

Bruidskapsel The Beautiful Bride Company – Foto Ruud C Photography

 

En yes! Ook de bloemenkronen blijven dit jaar onverminderd populair! Het mogen echt statement pieces zijn. Groot, groter, groots is het motto!

Bruidskapsel trends 2019Bruidskapsel The Beautiful Bride Company – Foto Ruud C Photography

Bruidskapsel trends 2019

Bruidskapsel The Beautiful Bride Company – Foto Alexandra Vonk

 

En oh wat zijn we blij met de natural curl! Of je nu afro hair hebt of Europees haar, een mooie ‘natuurlijke’ krul maakt jou tot wie je bent. En dat mag op je trouwdag ook gezien worden! Op de catwalk zagen we natural curls met hele kleine bloemetjes erin verwerkt. Echt zo mooi!

Bruidskapsel trends 2019

Bruidskapsel The Beautiful Bride Company – Foto Studio Phylicia

 

Ook de vlechten ontbraken deze keer niet op de Bridal fashion catwalk. Deze keer in de vorm van boxerbraids. Ben jij een stoer type? Dan is zo’n kapsel echt een geweldige keuze.

Bruidskapsel trends 2019

Bruidskapsel The Beautiful Bride Company – Foto Nienke van Denderen

 

Een prachtige haaraccessoire mag ook dit komend trouwseizoen niet ontbreken. Jouw Bruidskapsel wordt nog mooier met een prachtige haarkam of diadeem erin. De haardraden zijn dit jaar super populair. Je kunt ze als diadeem dragen, maar ook verwerken in een mooie losse vlecht.

En last but not least! Meghan Markle heeft met haar prachtige naturelle Bridal look een ware trend gezet! Meghan Markle’s prachtige kapsel met een heel eenvoudige chignon (knot), een midden scheiding en een paar losse plukjes aan de voorzijde is iets wat bijna iedereen prachtig staat. Haar frisse, naturelle uiterlijk is een echte inspiratiebron voor aanstaande bruiden.

Bruidskapsel trends 2019

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM