Cakeworks Studio

Luxury boutique cake design studio waar het draait om smaak en stijl.
www.cakeworks.nl

Gemiddelde uitgave
€ 650,00

Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk. Ik ben enthousiast, nauwkeurig en werk met met ongelooflijk veel passie en oog voor detail . Dat ik tijdens een heel bijzonder moment kan bijdragen aan nog meer feestvreugde, geeft mij veel voldoening. Een wedding consult met proeverij is al een voorproefje op jullie grote dag waarin we alle details voor jullie taart bespreken.

Ik probeer mijn taarten echt anders te maken. Hedendaags met vernieuwende smaken. Natuurlijk is de buitenkant belangrijk, maar een taart moet ook écht lekker zijn.

Ik combineer efficiëntie en service van het Amerikaanse met het verfijnde van het Franse en uit dat in drie belangrijke wetten: Smaak, smaak & smaak.

"Bedankt voor de heerlijke bruidstaart en sweet table! Al onze gasten vonden de taart prachtig en ook erg lekker. Er kwam zelfs iemand naar me toe die zei: “mijn dochter die 2 maanden geleden is getrouwd had een taart van…, maar die vond ik lang niet zo lekker als deze, gelukkig heb ik nog 2 dochters die gaan trouwen. "

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Petra van der Salm
petra@cakeworks.nl
Korte Begijnestraat 31
2011 HC Haarlem

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Uitgelichte artikelen

Als analoge fine art bruidsfotograaf houd ik van liefdesverhalen die vertaald worden naar mooie beelden. Als eigenaar van Dusty Blue vind het heerlijk om alle bruidsparen met dit mooie platform te mogen inspireren.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media