wanneer een plek je laat dromen

Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra deelde deze prachtige beelden met ons en ik was gelijk verliefd. Wat een heerlijk zonnetje en wat een prachtige plek. Little did I know dat dit in de Rozentuin in Boskoop was, vlak bij mij in de buurt! Deze prachtige plek is omgeven door wat minder fraaie gebouwen een treinstation – maar Wike keek er doorheen en zag dit prachtige beeld. En voor even droomde ze weg naar een van haar droomlocatie: Resort at Pelican Hill in Los Angeles. Terwijl de herfstkleuren hier langzaam doorkomen dromen wij met elkaar nog even weg naar deze heerlijke zomerse portretshoot. Hoe mooi is het om dit soort fijne foto’s van jezelf te hebben? Leuk voor nu, een prachtige herinnering voor later!


Foto’s Wike Zijlstra Photography

Naast dat ik eigenaresse ben van  The Confetti Collective ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue