Een elegante organic picknick

Deze editorial van Madelina Sheldon is een lust voor het oog! Anders dan anders. Glamorous maar organic.
Een elegante mix van dromerige beelden met rauwe en natuurlijke elementen. Een casual picknick gestyled met bloemen en planten uit de streek, geplukt uit de velden, goed gebruik gemaakt van het seizoen. Prachtige diepe en warme kleuren waardoor je de herfst lijkt te ruiken. Het tafelblad is handgemaakt door lokale kunstenaars en het eten kwam bij de boeren uit het dorp vandaan. De bruid draagt een prachtige off-shoulder jurk van Jarlo. Met haar opgestoken haar ziet ze er glamorous en elegant uit, maar past ze toch precies in deze natuurlijke omgeving.

Geniet mee van deze organic shoot.

Photography, Florals, Creative Direction: Madalina Sheldon Photography | Film Lab: Richard Photo Lab | Model: Fica Balancan | Gown: Jarlo London | Hair: Iustina Satmar| Makeup: Anca Predy | Silk Ribbons: Frou Frou Chic

Als analoge fine art bruidsfotograaf houd ik van liefdesverhalen die vertaald worden naar mooie beelden. Als eigenaar van Dusty Blue vind het heerlijk om alle bruidsparen met dit mooie platform te mogen inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media