De nieuwe kleur van het jaar 2019 is bekend gemaakt door Pantone…Living Coral.

Het kleuren instituut Pantone kiest elk jaar een nieuwe kleur voor het jaar, wat je terug gaat zien komen in verschillende industrieën, waaronder de meubel industrie, de mode en de design industrie. Natuurlijk ga je de kleur van het jaar ook terug zien in de bruiloftsindustrie.

De thema kleur van het jaar 2019 is dus “Living Coral”. Pantone vertelt meer over deze kleur:

“Levendig en toch zacht PANTONE 16-1546 Living Coral omarmt ons met warmte om comfort en opwaartse kracht te bieden in onze voortdurend veranderende omgeving.
Digitale technologie en sociale media zijn steeds meer ingeburgerd in het dagelijks leven. Als reactie daarop zoeken we authentieke en meeslepende ervaringen die verbinding en intimiteit mogelijk maken. Gezellig en pittig, de aantrekkelijke aard van PANTONE 16-1546 Living Coral verwelkomt en stimuleert luchtige activiteit. Symboliserend voor onze behoefte aan optimisme en vreugdevolle bezigheden, belichaamt PANTONE 16-1546 Living Coral ons verlangen naar speelse expressie.”

Coral, oftewel Koraal, als bruiloft thema kleur

Ben jij een bruid die de trends van het jaar in je bruiloft wilt gaan verwerken? Kies dan voor de bruiloft thema kleur van 2019, Living Coral. Deze kleur is wat feller en pittiger dan de kleuren die je meestal terug ziet komen tijdens bruiloften. De kleur Living Coral is dan ook perfect voor de bruid die een statement wilt maken tijdens haar bruiloft. Durf jij een prachtige dip-dye trouwjurk te dragen, waarbij de onderkant van je trouwjurk is gekleurd in de kleur Coral?

Thema kleur Coral verwerken in je bruiloft

Vind jij de kleur Coral toch wat te heftig, maar wil je wel iets ervan terug laten komen in je bruiloft? Wij helpen je op weg met een aantal tips.

De kleur Coral combineert prachtig met wit en gouden tinten, waardoor je een chique en elegante uitstraling creëert. Laat de kleuren in je bruidsboeket terugkomen. Deze kleur staat prachtig bij je witte trouwjurk. Heb je bruidsmeisjes? Laat ze witte bruidsmeisjes jurken dragen voor een zomerse, maar elegante look, samen met coral kleurige bruidsmeisjes boeketten. Onze Dusty Blue Bloemen leveranciers weten als geen ander welke bloemen jij kunt gebruiken.

Bruiloftsdecoratie in de kleur coral

Je kunt natuurlijk je diner tafel prachtig decoreren met coral kleurige bloemen. Wil je iets meer in deze kleur, denk er dan eens over na om Coral kleurige stoffen over gouden Chiavari stoelen te draperen. Wanneer je het iets subtieler wenst te hebben zorg dan dat de stoffen alleen aan de onderkant een coral kleurige dip-dye hebben. Dip-Dye is een verftechniek waarbij de de stof een poosje in het verfbad hangt. De verf trekt langzaam omhoog in de stof en zo krijg je een prachtige kleurovergang.

Een coral kleurige bruidstaart

Wanneer je het themakleur van 2019 Coral terug wilt laten komen in je bruidstaart, dan is het prachtig om de taart helemaal strak wit te houden en te decoreren met coral kleurige bloemen. Wil je toch ook je gehele bruidstaart in de kleur Coral, kies dan bijvoorbeeld voor een bruidstaart met drie lagen, waarbij minimaal een laag wit is gekleurd zodat je wat rust creëert. Combineer het eventueel met wat gouden accenten voor een luxe uitstraling. Onze Dusty blue taarten specialist SugarLips Cakes kan je heel goed adviseren in het ontwerp.

Wat vind jij van deze bruiloft thema kleur van 2019? Wij zijn benieuwd!

 

Bruiloft thema kleur van het jaar 2019, Living Coral

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM