Wanneer je druk bezig bent met de voorbereidingen voor jullie bruiloft denk je veel na over de styling van jullie dag. Hoe willen jullie deze dag gaan aankleden? Wat worden de kleuren die jullie willen gebruiken? Welke materialen willen jullie inzetten? De komende periode duiken we met jullie in de trends voor 2018 en pikken we er telkens één trend uit die we uitlichten. Volg qua styling vooral waar jullie zelf blij van worden, maar wellicht zit er een trend bij waar je spontaan verliefd op wordt!

Vandaag: Pampas gras (oftewel – pluimen) op je bruiloft!

Neutrale kleur

Pampas gras heeft een neutrale en zachte kleur, waardoor dit een hele fijne match is bij verschillende stylingen. Of je wat classy of juist meer boho wilt, pampas gras is een toffe en unieke aanvulling op het geheel! (Plus – het ziet er ook nog eens ontzettend knuffelbaar uit!) Door de lichte kleur, helpt het ook goed mee aan het behalen van een lichte uitstraling voor jullie foto’s.

 

Je kan er alle kanten mee op

Of je Pampas gras op je bruiloft nou minimaal wilt inzetten of groots wilt gebruiken, met Pampas gras kan je alle kanten op. We zijn verliefd op de manier zoals het is verwerkt in het boeket hierboven, maar oh – die ‘backdrops’ van pampas gras doen ons hart ook een tikje harder slaan. Zie jij jezelf al voor een muur van pampas gras tijdens de ceremonie, het ja-woord geven?

 

Seizoensproduct

Omdat we jullie graag een stap vooruit helpen, vroegen Dusty Blue leverancier Edénique Floral Design ons nog wat meer te vertellen over Pampas gras. Ze vertelde dat Pampas gras vooral een seizoensproduct is, wat in het najaar (vanaf sep tot oktober) vooral goed te krijgen is. Wanneer je buiten het seizoen ook graag gebruik wilt maken van Pampas gras, dan is dit wel mogelijk. De prijzen zullen dan alleen wat hoger liggen, omdat het moeilijker te verkrijgen is. Wat extra leuk is, is dat Pampas gras is vrij lang houdbaar is. Daardoor kan je ook na je bruiloft thuis nog lang nagenieten van de decoratie van jullie dag!

 

Al met al – het past dus heel goed bij verschillende stylingen en het is een toffe vervanging of toevoeging naast het groen wat veel als basis wordt gebruikt. Daarnaast is het ook weer even totaal anders. Needless to say – wij zijn fan! Wat vind jij van deze nieuwe trend?

 

Meer inspiratie opdoen? Op ons pinterest bord ‘T R E N D | Pampas gras’ vind je nog veel meer fijne ideeën!

 

Foto’s (van boven naar beneden): Carmen SantorelliSpostophoto + Rockpaperdetails, onbekend, onbekend, Carlie StatskyTaralynn Lawton PhotographerJose Villa PhotographyRiver + Fern

BRUILOFT TRENDS VOOR 2018 | Pampas gras

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM