Nog een paar dagen en dan is het alweer december. Dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Voor sommige mensen geeft deze maand veel stress, het verzinnen en uitproberen van heerlijke recepten voor de kerstmaaltijd, last-minute boodschappen doen en het kopen van cadeautjes. Met dat laatste gaan wij je vandaag helpen. Want is jouw zus, vriendin, of dochter een aanstaande bruid? Dan hebben wij hier een aantal leuke cadeau ideeën voor de aanstaande bruid, waar zij heel blij van wordt.

Een koffertje voor de bruids accessoires

Als bruid verzamel je veel accessoires voor je dag. Sieraden, de trouwringen, misschien wel een hairpiece, schoenen, parfum, of een boekje voor je geloften…. Om alles makkelijk mee te nemen naar de trouwlocatie en om alles bij elkaar te houden is het heel handig om alles in een koffertje te bewaren. Dan kan ze niks kwijt raken en ook is het heel erg makkelijk voor de bruidsfotograaf om alles te vinden wat vastgelegd moet worden. Deze prachtige leren ronde koffer van Trousseau kun je zelfs personaliseren met haar initialen. Wij weten zeker dat je een perfectionistische aanstaande bruid erg blij kunt maken met dit cadeau!

Cadeau ideeën voor de aanstaande bruid

Foto: Anouschka Rokebrand – Koffertje via Trousseau

Een franse gouden kleding hanger

Als je trouwdag eindelijk is aangebroken kun je als bruid niet wachten om eindelijk je trouwjurk te kunnen dragen. Voordat je hem aantrekt zal je trouwjurk ook eerst hangend gefotografeerd worden door je bruidsfotograaf. De meeste trouwjurken worden geleverd met een minder mooi plastic kleding hanger. De trouwjurk verdient natuurlijk alleen het beste! Een prachtige kleding hanger, is een mooi cadeau voor de aanstaande bruid die op details let.

Een praktische wedding planner voor de aanstaande bruid

Weddingplanning wordt zo veel leuker en georganiseerder met deze praktische wedding planner ‘Wij trouwen’. Van een chronologisch stappenplan, handige checklists, tot aan praktische budgetlijsten. Een plek voor je eigen bruiloftsdromen en ideeën, vol met handige tips & tricks. Het boek ‘Wij Trouwen’ is een perfecte cadeau idee voor de aanstaande bruid.

Cadeau ideeën voor de aanstaande bruid

Wedding planner boek ‘Wij Trouwen’

Ringdoosje als cadeau idee

Wij zijn fan van de fluwelen ringdoosjes van The Mrs Box. Weet je het kleurthema van de bruiloft? De ringdoosjes komen in allerlei kleuren. Gegarandeerd dat er eentje matcht met het kleurthema van de bruiloft.

Cadeau ideeën voor de aanstaande bruid

Foto: Alexandra Vonk – Ringdoosje via The Mrs Box

Een relax cadeau voor de aanstaande bruid

Een bruiloft plannen kan veel stress met zich meebrengen. Cadeau’s om de aanstaande bruid te laten ontspannen doen het altijd goed. Hoe leuk is deze advent kalander van Rituals met 24 heerlijk ontspannende cadeau’s.

Cadeau ideeën voor de aanstaande bruid

Kanten ochtend jas voor de aanstaande bruid

Een kanten ochtend jas? hoor ik je denken. Ja een kanten ochtend jas is het perfect cadeau idee voor de aanstaande bruid. Wanneer het haar en make up verzorgd worden van de bruid wil je iets aanhebben wat niet meer later over je hoofd uit hoeft, zodat je haar niet meer door de war gaat als het net gedaan is. Een mooie kanten ochtendjas is de oplossing en het staat ook nog eens heel mooi op de foto’s.

Cadeau ideeën voor de aanstaande bruid

Foto: Koman Photography, stylist Weddings by Silke – Robe : Mes Petites Dentelles

Magazine met bruidsinspiratie

Sinds dit jaar is Nederland twee prachtige bruidsmagazines rijker met genoeg inspiratie voor de bruiloft. Het Girls of Honour magazine en het Endless magazine. Het Girls of Honour magazine is een superdeluxe magazine met de feeling van een boek, boordevol handige tips en originele bruiloft inspiratie. Een handige bridal guide voor de aanstaande bruid.

Het Endless magazine is een prachtig tijdschrift die laat zien dat jullie verder mogen gaan dan wat tradities voorschrijven. Het draait om jullie liefde en die moet centraal staan. Omdat inspiratie de belangrijkste factor in dit magazine is, vind je er voornamelijk adembenemende inspiratiebeelden in terug, waar je heerlijk bij kunt wegdromen.

Twee heerlijke cadeau’s voor de feestdagen!

Hopelijk hebben wij je kunnen inspireren met wat cadeau ideeën voor de aanstaande bruid!

 

 

 

Cadeau ideeën voor de aanstaande bruid

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM