Terwijl ik deze blog met een wijntje aan de Zeeuwse kust schrijf, besef ik me dat ik hier echt aan toe was: vakantie vieren met mijn familie en boyfriend om volop te genieten van het ‘nietsdoen’! Hoewel het opknappen van een oud huis superleuk is – je kunt alles precies maken zoals je het zelf wilt – gaat er ook heel wat inspanning en stress mee gepaard. Van 100 ritjes naar de Bouwmarkt tot een rot kozijn en het slopen van dragende muren: alles komt voorbij. Bovendien moet er natuurlijk wel geld binnen blijven komen – dat vliegt er met bakken uit tijdens een verbouwing – dus het werk op kantoor gaat gewoon door. Tel daar even wat weddingstress in het kader van ‘help, heb ik wel echt de juiste jurk uitgekozen?’ bovenop en je kunt je vast voorstellen dat ik het heerlijk vind om momenteel niets anders te doen dan op een luchtbed op zee dobberen.

 

Swipend klussen

Ik hoor je denken: wacht eens even, ging jij ons niet meer over je bruiloftsplannen vertellen in plaats van allerlei klusavonturen? Dat heb je helemaal goed en hoewel ik jullie in mijn vorige blog beloofde wat meer over onze wedding stationery te vertellen, laat ik jullie daarover toch nog even in spanning. Tijdens het klussen merkte ik namelijk hoe waardevol het is dat mijn romanticus groots uitgepakt had tijdens onze verloving en dat hij Elsa had ingeschakeld om alles in beeld te laten vastleggen. Ben ik die hamer of dat gesjouw even zat, dan swipe ik gewoon even door al die heerlijke plaatjes! Het zijn namelijk niet alleen fijne plaatjes om naar te kijken, maar ze vertellen ook echt het verhaal van die dag met alle persoonlijke herinneringen! <3

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar het hele verhaal achter DE vraag, dus vooruit….

 

Van shopdagje naar huwelijksbootje

Terwijl ik 16 december 2016 wacht totdat Gertjan me in zijn MINI komt ophalen, verschijnt hij om 9.00 uur met een Porsche voor mijn huis. Verdacht? Ach nee, hij is een echte autoliefhebber en heeft wel vaker buitensporige ideeën 😉 Op naar Amsterdam voor een heerlijk dagje shoppen en genieten! Dit keer niet alleen voor een spontane aankoop, maar ik moet bijpassende pumps voor een jurkje hebben. Zogezegd zo gedaan: we crossen naar Amsterdam. In de parkeergarage frons ik wel even mijn wenkbrauwen wanneer Gertjan zegt dat we om 12.00 uur weer bij de auto moeten zijn, omdat hij iets voor de lunch heeft geregeld. Toen dacht ik bij mezelf: ‘Amsterdam is huge en wij moeten zonodig daarbuiten eten?’ Maargoed, ik heb een echte romanticus aan de haak geslagen, dus ik was gelijk benieuwd naar onze lunchplek. Betekende wel dat ik in een recordtijd pumps moest kopen – ik ben normaal gesproken iemand die 20 winkels ingaat om uiteindelijk bij de eerste winkel schoenen te kopen – maar Ted Baker bleek de perfecte schoenen te hebben!

Op weg naar onze lunchplek reden we langs de mooiste buitenplaatsen van Loosdrecht, passeerden we kasteel Nyenrode om te eindigen bij het charmante ‘Logement aan de Vecht’. Na mijn ‘ohs en ‘ahs’ over de locatie en de stijlvolle inrichting werd ik binnen alleen maar meer verrast bij het zien van een visagiste. Toen een tijdje later Elsa verscheen, was het plaatje helemaal compleet. Heel even flitste er door me heen: zal hij me vandaag dan echt gaan vragen? Het kon echter ook een typische Gertjan actie zijn…

Ik keek wel naar mijn kleren en dacht: hmmm, dit had ik niet aangetrokken als ik wist dat ik een fotoshoot had, maar zelfs daar had mijn gentleman aan gedacht. Tijd voor de fotoshoot!

En echt, om stiekem toch een beetje reclame voor Elsa te maken – niet tegen haar zeggen hoor – zij doet dit op zo’n ongedwongen manier dat je echt qualitytime voor elkaar hebt! Terwijl wij heerlijk konden lachen, praten en knuffelen merkten we echt niet dat er een camera in de buurt was. Totdat Gertjan ineens op zijn knieën ging en DE vraag stelde! De vreugde sloeg echter snel om in schrik, want de verlovingsring zocht zijn weg richting het vlonder… De foto’s spreken boekdelen en laten gelukkig een happy end zien!

Alsof dit nog niet overweldigend genoeg was, volgde ’s avonds een minstens zo grote verrassing. Mijn man to be had al mijn lieve vrienden en familie namelijk in het geheim (mét stijlvolle kaart en ‘tenue de ville’ als dresscode) op de hoogte gesteld van zijn aanzoek! Onbeschrijflijk hoe je je dan voelt – en ik geef toe ik liet een traantje (sttt).

 

Kun je je nu indenken hoe geweldig het is dat deze liefdevolle dag in beeld is vastgelegd? Twijfel dus niet langer, maar boek die loveshoot – wedden dat je geen spijt zult krijgen? En hé, boffen jullie even dat er zoveel gave leveranciers op dit platform te vinden zijn. In ieder geval kijk ik alweer uit naar onze volgende fotoshoot die een verhaal zal vertellen: onze bruiloft! Voordat het zover is, is er echter nog genoeg werk aan de winkel. Daarom ga ik nu even maximaal van mijn vakantie genieten om jullie in de volgende blog hopelijk over alle bruiloftsvorderingen te kunnen vertellen.

Foto’s: Elsa Schaddelee Fine art Storyteller

COLUMN Bride to be Rosalie | She said YES!

share on

nederlands

/

english

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM