Om my, wat vliegt de tijd toch weer snel voorbij. Het is alweer december en dat betekent dat het een goed moment is om terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat hebben wij weer genoten om alle inspiratie en informatie over fine art bruiloften met jullie te mogen delen.

De komende blogs zullen wij terugblikken op al het moois wat wij in 2018 met jullie gedeeld hebben. Een van de leukste onderdelen en misschien ook wel de aller moeilijkste, is het vinden van jouw droom trouwjurk als bruid-to-be. Er is zoveel keus en zoveel moois te vinden. Gelukkig komen er in Nederland steeds meer leuke en moderne bruidswinkels bij, die goed aansluiten op de fine art bruid met al haar wensen.

Vandaag blikken wij terug op de 10 mooiste fine art trouwjurken van 2018, die dit jaar op Dusty Blue verschenen.

 

De mooiste, niet witte trouwjurk van 2018

Wij dromen even weg bij het zien van onderstaande trouwjurk. De details, de kleuren, het perfecte bewerkte bovenstuk…. deze jurk is een echte eye-catcher. Steeds meer bruiden kiezen voor een niet witte trouwjurk en wij snappen helemaal waarom. Ondanks dat deze jurk aan de bovenkant vrij doorzichtig is, is de jurk super elegant. De materialen geven deze prachtige trouwjurk een luchtig gevoel. Deze fine art trouwjurk hoort met recht in het rijtje thuis van de 10 mooiste fine art trouwjurken van 2018.

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Laura Gordon – trouwjurk van Lee Petra Grebenau

 

Tweedelige fine art trouwjurk

Een trouwjurken trend die dit jaar zeker is doorgezet, is de tweedelige fine art trouwjurk, bestaande uit een losse rok en top. Deze tweedelige trouwjurk van Temperley is een plaatje. De top is prachtig bewerkt en de rok is heerlijk luchtig zodat je er goed in kunt bewegen. Wij houden van flowy rokken!

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Christine Donee – Trouwjurk van Temperley

 

De mooiste kanten trouwjurk van 2018

De trouwjurken van Claire Pettibone mogen niet in het lijstje ontbreken van de mooiste fine art trouwjurken van 2018. De trouwjurken van dit merk staan voor een vintage stijl met een bohemian vleugje. Onderstaande jurk van Claire Pettibone heeft ons hart gestolen. Prachtig kant verwerkt in een “fishtale” onderkant. En de afwerking van de kanten mouwtjes…..prachtig!

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Christine Donee – Trouwjurk van Claire Pettibone

 

De gekleurde fine art trouwjurk

Deze blauw/grijze jurk van Truvelle Bridal is perfect voor een strandbruiloft. Een prachtige flowy juk die super mooi meebeweegt op de wind. Dat levert gegarandeerd prachtige huwelijksfoto’s op! Truvelle is een Canadees merk maar ook in Nederland verkrijgbaar bij bruidswinkel Modern Romance in Hilversum.

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Alexandra Vonk – Trouwjurk van Truvelle.

 

Fine art trouwjurk met lange mouwen

Deze jurk van Tara Keely, via de bruidswinkel La Bella Blanca in Zwolle, is prachtig met kant bewerkt. Door de lange mouwen is deze fine art trouwjurk perfect voor een bruiloft in het najaar of winter. Een lage uitsnede voor een sexy touch en een strakke effen rok waar je vrouwelijke rondingen prachtig in uitkomen. Een heerlijke fine art trouwjurk voor de wat koudere dagen.

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Alexandra Vonk – Trouwjurk van Tara Keely

De mooiste bohemian trouwjurk

Deze bohemian trouwjurk van Jarlo London is net even wat anders dan anders. De off-shoulder mouwtjes zijn een van de trouwjurken trends van 2018, maar doordat ze hier lekker laag hangen en geheel van kant zijn, krijgt deze fine art trouwjurk een bohemian look en behoort hij met recht in de top 10 van de mooiste fine art trouwjurken van 2018.

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Madalina Sheldon – Trouwjurk van Jarlo London

De mooiste off-shoulder fine art trouwjurk van 2018

Zoals gezegd is de off-shoulder trouwjurk een van de 2018 trends. Deze jurk is vooral zo mooi door de fijne details en de lange sleep. Perfect voor de romantische fine art bruid en daarom mag deze jurk zeker niet ontbreken in de top 10 mooiste fine art trouwjurken van 2018!

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Christine Donee – Trouwjurk van Delila Fox

 

De romantische fine art trouwjurk

Deze trouwjurk met geappliceerde bloemen is super romantisch en een echte showstopper! Yes, we love it!

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Elisabeth van Lent – Trouwjurk van By Malina Bridal

De mooiste minimalistische, simpele trouwjurk van 2018

Sinds de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle zijn de minimalistische trouwjurken met een simpele belijning helemaal hot. Ze zorgen voor tijdloze elegantie. De mouwtjes van onderstaande trouwjurk zijn iets minder strak waardoor deze trouwjurk een wat speelsere uitstraling krijgt. Door de trouwjurk van Meghan Markle zijn deze simpelere trouwjurken enorm populair en horen daarom ook zeker thuis in de top 10 van mooiste fine art trouwjurken van dit jaar.

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Christine Donee – Trouwjurk van Babushka Ballerina Bridal

De sexy, vrouwelijke fine art trouwjurk

Wij zijn heel erg fan van de fine art trouwjurken van Inbal Dror. Dit merk staat voor pure vrouwelijkheid met een sexy touch! De jurken zijn prachtig bewerkt en zijn een van onze meest favoriete trouwjurken van 2018.

De mooiste fine art trouwjurken van 2018

Foto: Michelle Wever – Trouwjurk van Inbal Dror

En? Welke fine art trouwjurk van 2018 vind jij het mooiste?

De 10 mooiste fine art trouwjurken van 2018

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM