Oké, ik kom er maar direct eerlijk voor uit. Jullie hebben te maken met een echte shoe addict! Naast de trouwjurk zijn het toch echt de trouwschoenen waar ik heel blij van word. Toen ik zeven jaar geleden zelf trouwde, koos iedereen eigenlijk voor een standaard witte trouwschoen. Gelukkig is de bruidsindustrie de laatste jaren erg veranderd! Er is tegenwoordig zoveel keus en alles mag.

Vandaag laat ik je de tien mooiste trouwschoenen van 2018 zien die wij op Dusty Blue gepubliceerd hebben. Van lage hak, tot killer heels tot aan enkellaarsjes. Ik ben benieuwd welke van de onderstaande trouwschoenen van 2018 jouw favoriet is.

Trouwschoenen tips

En heb jij jouw trouwschoenen voor je bruiloft al gekocht? Vergeet dan niet om je trouwschoenen van tevoren in te lopen. Begin hier ongeveer twee tot drie weken voor je bruiloft mee. Wel het liefst in huis, want we willen natuurlijk wel mooie foto’s van schone en niet beschadigde trouwschoenen. Wanneer je voor hakken kiest, koop ook een paar platte trouwschoenen voor het feest of voor als je tijdens je fotoshoot veel moet lopen. Niets is erger dan de hele dag met pijn in je voeten te moeten lopen.

De mooiste trouwschoenen van 2018 met een lage hak

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen hoge hakken wilt dragen op je bruiloft. Je vindt het niet comfortabel, je wilt niet langer zijn dan je aanstaande of je trouwt buiten op een ondergrond van gras of grind. Deze pareltjes met gouden accenten van Bella Belle Shoes hebben een lage hak en zijn super comfortabel en elegant. Deze trouwschoenen zijn dus met recht een van de mooiste trouwschoenen van 2018 en perfect voor de fine art bruid.

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Laura Gordon – trouwschoenen van Bella Belle Shoes

Zwarte trouwschoenen

Deze prachtige zwarte killer heels zijn voor de edgy en moderne bruid met lef. Tegenwoordig hoeven trouwschoenen niet perse wit te zijn en mag je ook kiezen voor trouwschoenen met een kleur. Waarom kies je niet voor zwarte trouwaschoenen?

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Laura Gordon – trouwschoenen van Bella Belle Shoes

Stoffen enkellaarsjes als trouwschoenen

Hoe gaaf zijn deze stoffen enkellaarsjes met prachtige details van Bella Belle Shoes? Deze trouwschoenen voor de fine art, moderne bruid horen met recht in de top 10 mooiste trouwschoenen van 2018!

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Laura Gordon – trouwschoenen van Bella Bella Shoes

 

De mooiste witte lederen trouwschoenen van 2018

Ik ben verliefd op deze witte lederen trouwschoenen van Alexandre Birman. Stijlvol, strak met een romantische twist. En het fijne is, deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende hakhoogtes. Daarom mogen deze beauties niet ontbreken in het lijstje mooiste trouwschoenen van 2018.

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Alexandra Vonk – trouwschoenen van Alexandre Birman

Gouden glitter trouwschoenen

Op je trouwdag mag je best glamoureus voor de dag komen. Deze gouden glitter trouwschoenen van Jimmy Choo hebben het juiste ‘bling’ gehalte. Met deze trouwschoenen zal jij extra stralen!

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Elisabeth van Lent – trouwschoenen van Jimmy Choo

De mooiste transparante enkellaarsjes van 2018

Behoor jij tot de categorie romantische, maar moderne bruiden? Dan zijn deze prachtige transparante enkellaarsjes met geappliceerde bloemen wellicht iets voor jou.

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Bianca Rijkenbarg

 

De mooiste vrouwelijke trouwschoenen van 2018

De trouwschoenen van Badgley Mischka staan voor glamour, vrouwelijkheid, glitter en sexy. Deze prachtige trouwschoenen zijn op en top vrouwelijk door de zacht roze metallic kleur. Hierdoor behoren ze in onze top 10 mooiste trouwschoenen van 2018.

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Alexandra Vonk – trouwschoenen van Badgley Mischka

De pump als trouwschoen

De pump is en blijft een klassieker onder de trouwschoenen. Deze variant van Bella Belle Shoes laat je net wat meer stralen door de geappliceerde pailletten.

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Michelle Wever – trouwschoenen van Bella Belle Shoes

 

De mooiste klassieke trouwschoenen van 2018

Deze lederen, witte trouwschoenen zijn erg geschikt voor de klassiekere bruid. Een prachtige pump met een leuk detail. Hij hoort dan ook zeker in ons rijtje thuis van mooiste trouwschoenen van 2018.

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Stepan Vrzala – trouwschoenen van Kate Spade

Jimmy Choo als trouwschoen

Jimmy Choo is een van de meest gekozen merken om als trouwschoenen te dragen en wij snappen helemaal waarom. Je kunt eigenlijk nooit verkeerd gaan als je kiest voor een prachtige glitter trouwschoen van Jimmy Choo. Onder bijna elke jurk staat wel zo’n prachtig exemplaar. Deze zilveren trouwschoenen zijn door het design super vrouwelijk en mag zeker niet in onze top 10 mooiste trouwschoenen van 2018 ontbreken.

De mooiste trouwschoenen van 2018

Foto: Alexandra Vonk – trouwschoenen van Jimmy Choo

 

Welke trouwschoenen behoren tot jouw meest favoriete trouwschoenen van 2018? Ik kan niet kiezen!

De 10 mooiste trouwschoenen van 2018

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM