de trouwblog VOOR DE ROMANTISCHE BRUID

claire en wout-jan

Met liefde en aandacht creëren wij een totaalconcept voor de mooiste dag van jullie leven. Van persoonlijk bloemwerk, ceremonie decoratie, locatie aankleding tot eventuele restylingservice op locatie.
Ervaar de ultieme beleving, wandel met ons buiten de gebaande paden en ontdek de mogelijkheden!

de bruidsbloemist

bloemist

stuur een bericht

Www.debruidsbloemist.nl

claire@debruidsbloemist.nl

contact

Delft
Zuid-Holland, NL

locatie

€€€

INVESTERING

Restylingservice tijdens jullie bruiloft om het maximale uit jullie bloemwerk te halen

Gedetailleerde offerte op maat, inclusief conceptschets

Speels, verfijnd & romantisch

3 highlights

portfolio & service

stuur een bericht

www.debruidsbloemist.nl

claire@debruidsbloemist.nl

contact

Delft
Zuid-Holland, NL

locatie

€€€

INVESTERING

Restylingservice tijdens jullie bruiloft om het maximale uit jullie bloemwerk te halen

Gedetailleerde offerte op maat, inclusief conceptschets

Speels, verfijnd & romantisch

3 highlights

portfolio & service

klik om te vergroten

"De Bruidsbloemist vertaalt je mooiste dag in een ultieme bloemige beleving! Claire is lief en gezellig, met een schitterende passie voor bloemen en samen met Wout-Jan is ze een topteam! Hun enthousiasme, betrokkenheid en liefde voor detail zijn uitmuntend. 
Vanaf de eerste ontmoeting hebben wij genoten van gezellige gesprekjes over bloemen, kleuren en decoratie. Claire en Wout-Jan luisteren goed naar je wensen, denken creatief mee en adviseren je oprecht. Vanaf het eerste gesprek hebben ze onze wensen volledig begrepen en uiteindelijk hebben ze onze verwachtingen zelf nog overtroffen. Al het bloemwerk was prachtig, persoonlijk op ons afgestemd en met heel veel liefde samengesteld! We zijn allebei afkomstig uit Duitsland en we waren echt ontroerd dat Wout-Jan zelfs bloemen uit Duitsland heeft gehaald speciaal voor de bruidegom corsage. Echt een geweldige service! Dankzij De Bruidsbloemist hebben we van een echte sprookjesbruiloft kunnen genieten in een klassieke en traditionele sfeer met perfect bloemwerk!"

Katarine en Eugen

ervaringen

"Het stel bracht twee uur met mij en mijn vriend door tijdens onze eerste afspraak. Ze gaven ons alle aandacht. Ik was super kieskeurig en ze hebben echt aandacht besteed aan mijn voorkeuren. Ze zijn zeer goed geïnformeerd over bloemen en lieten mij kennis maken met vele unieke bloemen die pasten bij mijn thema en smaak. Op het laatste moment moesten we het arrangement van buiten naar binnen verplaatsen vanwege regen. Ze waren zo flexibel om de arrangementen aan te passen aan onze last-minute binnenomgeving. Ze zijn geweldig in communicatie, erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Als je moeite hebt om te verwoorden wat je leuk vindt, helpen ze je om jezelf beter te leren kennen en met je mee te denken. Ik was erg blij met alles wat ze deden en de manier waarop ze het deden. Stijlvol in alle opzichten."

Daniella en Jeroen

ervaringen

vorige

naar begin

"Als je geen enkele zorg wilt hebben over de decoratie van je bruiloft dan zijn Claire en Wout-Jan het team dat je moet hebben!
Ze hebben niet alleen een super prijs-kwaliteit verhouding maar hebben ons nog extra ontzorgd op de dag zelf. Je kunt ze ook altijd bellen of mailen en daar komt heel snel een professionele reactie op. Wij willen dan ook extra onze lof uitspreken over deze twee toppers!
Wat een prachtige stukken hebben jullie gemaakt. Wij zijn op en top verrast door jullie creativiteit en flexibiliteit. Veel liefs, Greg & Ilonka"


Ilonka en Greg

ervaringen

stuur naar de bruidsbloemist

bericht*

jullie dag in 3 woorden

trouwlocatie

trouwdatum

onderwerp*

emailadres*

naam & achternaam*

contact

nee

ja

bedankt voor je interesse!
de bruidsbloemist neemt binnenkort contact met je op.

Ben je opzoek naar meer leveranciers?

contact