Wauw, wat zijn we blij met prachtige beelden in deze real wedding, ingestuurd door Feline Weddings. De liefde tussen dit bruidspaar spat van het scherm af, de locatie en styling matchen enorm goed en dat alles is fantastisch vastgelegd door Alicia van Stuijvenberg Fotografie. Graag wilden we meer weten van het prachtige bruidspaar en vervolgens doen we natuurlijk niets liever dan dat delen met jullie.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Als in een doktersroman! Wij hebben elkaar ontmoet in het Erasmus MC op de afdeling urologie. Diederick werkte daar als arts en ik als verpleegkundige. We hadden meteen een klik! Uiteindelijk zijn we een keer gaan picknicken in het Kralingse Bos en daar hebben we voor het eerst gekust. Vanaf toen was het dik aan.

Waarom wilden jullie graag trouwen?

Vrij snel nadat Diederick en ik samen waren wist ik wel dat hij voor mij de ware was. Ik wilde dan ook niets liever dan trouwen en vond het veel te lang duren voordat hij mij eindelijk vroeg ;). De avond voor het daadwerkelijke huwelijksaanzoek heb ik nog zitten ‘zeuren’ wanneer het nu eindelijk eens zou gebeuren. Trouwen is voor mij toch wel een echte bezegeling van de liefde en natuurlijk wilde ik ook heel graag eens zo’n mooie jurk aan.

 

Waarom is hij/zij de ware voor jou?

Diederick: Christine maakt mij compleet. We kunnen samen enorm hard lachen en genieten, zelfs van de kleinste (soms onnozele) dingen. Daarnaast steunt ze me op de momenten dat ik dat nodig heb. Zonder enige twijfel krijg ik onvolwaardige liefde. Hetgeen dat ik het meest bewonder aan haar is het gevoel dat ze me geeft als ik bij haar ben. Ze is direct, open en soms ook erg eigenwijs. Heel fijn om mee samen te zijn.

Christine: Diederick is alles voor mij. Hij maakt mij aan het lachen met zijn gekke/flauwe grapjes en hij is er altijd voor mij. Hij zegt mij heel erg vaak hoeveel hij van mij houdt en ik voel dat het ook echt zo is. Ik kijk altijd uit naar het moment waarop hij weer thuis komt van werk. Samen met hem voel ik mij compleet. Dierick is erg positief ingesteld, dat bewonder ik heel erg. Als ik ergens tegenop zie of iets moeilijk vind weet hij er altijd een positieve draai aan te geven. Daarnaast bewonder ik zijn doorzettingsvermogen, door hard te werken weet hij heel vaak zijn doelen te behalen.

Wat was het meest bijzondere moment van de dag en waarom?

Diederick: het meest bijzondere moment van de dag was de ceremonie. Deze werd begeleidt door onze BABS Eva Schuurmans, die er op haar geheel eigen manier een zeer persoonlijke draai aan heeft gegeven. Zij heeft er voor gezorgd dat de gehele ceremonie voor ons perfect aanvoelde. De door ons zelf geschreven geloftes waren de ‘kers op de taart’. 

Christine: Voor mij waren dat eigenlijk twee momenten, beiden bij de ceremonie. Het eerste moment was dat ik samen met mijn broertje Erik (hij gaf mij weg) richting het trouwprieeltje liep. Sowieso vond ik het heel bijzonder dat ik werd weggegeven door mijn broertje. Toen we aan kwamen lopen zag ik al onze dierbaarste familie en vrienden zitten en stond Diederick daar op mij te wachten. Het tweede moment was het uitspreken van onze geloftes naar elkaar. We hadden onze geloftes zelf geschreven, waardoor ze echt heel persoonlijk waren. Het was een heel intiem moment en toen de trouwambtenaar daarna zei dat we nu echt man en vrouw waren was ik echt zo blij en gelukkig.


Foto’s Alicia van Stuijvenberg | Ambtenaar Omdat ik van je Trouw | Styling Feline Weddings | Bloemen Gift by Nature | Sweettable Gebakkerij | Locatie Kasteel Duurstede | MUAH The Beautiful Bride Company | DJ The DJ Company

De Bruiloft van Diederick & Christine op Kasteel Duurstede

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM