We naderen alweer het einde van 2019 dus een goed moment om terug te blikken. Vandaag kijken wij terug op de meest mooiste bloemen backdrops die wij gezien hebben in het afgelopen jaar. Bloemen backdrops komen in verschillende vormen, kleuren en maten en zetten direct de toon voor jullie trouwdag. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een geweldige bloemen backdrop voor tijdens hun ceremonie, want de ceremonie is immers het belangrijkste en meest vastgelegde onderdeel van jullie bruiloft.

The ‘partial arch’

Dit is echt een statement backdrop en blijft nog wel even heel populair. Het is elegant, stijlvol en modern. Een partial arch is een onderbroken bloemen boog, vaak is de ene kant net iets korter dan de andere kant om het zo meer speelser te maken. We love it!!

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Jeanni Dunagan

Een bloemen muur

De bloemen muur, oftewel flower wall, komt in verschillende maten en werd na de bruiloft van Kim Kardashian in 2014 heel populair. Maar nog steeds is hij niet uit de bruiloftsindustrie weg te denken.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Elisabeth van Lent

De originele bloemenboog

De originele bloemenboog is de boog waar het allemaal mee begonnen is en waarop wij steeds meer varianten te zien kregen. Maar deze ‘traditionele’ bloemenboog is nog steeds heel romantisch. Zeker wanneer deze gedecoreerd is met prachtige rozen.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Alexandra Vonk

De circle of love voor je bruiloft ceremonie

De trend die in 2018 begon maar nog steeds heel populair in 2019 is geweest. De circle of love als bloemen backdrop voor jullie bruiloft ceremonie. Deze circle staat voor oneindigheid, net zoals jullie liefde.
Perfect voor de moderne, romantische bruid.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Alexandra Vonk

Trouwen onder een boom

Een bloemenbackdrop voor je bruiloftsceremonie hoeft niet altijd alleen maar uit bloemen te bestaan. Trouwen jullie onder een boom, hoe tof is het dan om een slinger van groen en gedrapeerde stof te gebruiken als decoratie. Perfect voor een bohemian bruiloft.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: jasmijn Brusse

Hangende bloemen decoratie bruiloft

Veel bruidsparen kiezen voor bloemen backdrop, maar vind je dit ‘te gewoon’ en wil je echt wat anders, denk dan eens aan hangende bloemendecoraties. Dit is DE bloemen decoratie trend van 2019. Hiermee maak je een echt statement en foto’s hiervan zijn ontzettend populair op Pinterest. Let er wel op dat dit niet bij elke trouwlocatie mogelijk is.

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

Foto: Alexandra Vonk

De mooiste bloemenbackdrops van 2019

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM