Dit vind ik nu zelf altijd de leukste blog van het jaar, de blog over de mooiste trouwschoenen van het afgelopen jaar. Welke vrouw heeft het niet? Een heuse schoenen verslaving. Ik in ieder geval wel. Zeker met trouwschoenen.

Vandaag laat ik je dan ook de mooiste trouwschoenen van 2019 zien. Van killer heels tot aan enkellaarsjes, tot aan gekleurde trouwschoenen.  Ik ben benieuwd welke van de onderstaande trouwschoenen van 2019 jouw favoriet is.

Een paar tips over trouwschoenen

En heb jij jouw trouwschoenen al in huis voor je bruiloft? Vergeet dan zeker niet om ze circa 3 weken van te voren in te lopen. Doe dit wel in huis, want we willen natuurlijk wel mooie foto’s van schone en niet beschadigde trouwschoenen. Neem je trouwschoenen ook mee bij het passen van je trouwjurk. De lengte van je jurk wordt afgestemd op de hoogte van je trouwschoenen. Kies je voor killer heels? Koop dan ook zeker platte schoenen voor het lopen tijdens je fotoshoot, diner en feest. Niks is erger dan met pijnlijke voeten te moeten rondlopen op jouw belangrijkste dag van je leven.

Een glamorous statement

Maak een glamorous statement met deze prachtige Jimmy Choo killer heels. Deze trouwschoenen zijn gedecoreerd met steentjes en echte struisvogelveren! Hiermee steel jij gegarandeerd de show! Hij hoort dan ook zeker in ons rijtje thuis van mooiste trouwschoenen van 2019.

De mooiste trouwschoenen van 2019

Foto: Alexandra Vonk

De mooiste transparante enkellaarsjes

Ben jij een bruid die romantische en modern is?  Dan zijn deze prachtige transparante enkellaarsjes met geappliceerde bloemen van Bella Belle Shoes misschien iets voor jou. Zeker ook mooi voor een winterbruiloft.

De mooiste trouwschoenen van 2019

Foto: Laura Gordon

De meest chique trouwschoenen van 2019

Deze prachtige transparante pumps van Gianvito Rossi stralen pure elegantie uit. Doordat ze bezaaid zijn met glitter steentjes hebben ze een chique uitstraling. Ik zwijmel nog even weg bij deze trouwschoenen.

De mooiste trouwschoenen van 2019

Foto: Alexandra Vonk

Gekleurde trouwschoenen

Deze prachtige roze ballerina geïnspireerde trouwschoenen zijn uber romantisch. Hoge hakken, prachtig zijden lint en een mooie kleur. Tegenwoordig hoeven trouwschoenen niet perse wit te zijn en mag je ook kiezen voor gekleurde trouwschoenen.

De mooiste trouwschoenen van 2019

Foto: Jeanni Dunagan

De klassieke pump als trouwschoen

Deze witte trouwschoenen van Bella Belle Shoes passen perfect bij de klassiekere bruid. Een prachtige pump met een leuk detail.

De mooiste trouwschoenen van 2019

Foto: Laura Gordon

Trouwschoen met een strik

Groot, groter, grootst! Wij zijn fan van grote strikken. Niet alleen bij trouwjurken, maar ook zeker bij trouwschoenen. Deze hoge sandaaltjes van Bella Belle Shoes zijn prachtig!!

De mooiste trouwschoenen van 2019

Foto: Laura Gordon

 

De mooiste trouwschoenen van 2019

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM