Oh my! Deze bruiloft wil je zien! Meike en Riccardo hebben lang gezocht naar DE perfecte locatie en vonden deze uiteindelijk in het Belgische Chateau de la Hulpe, net onder Brussel. En wij begrijpen helemaal waarom. Het chateau heeft een perfecte symmetrie, prachtige aangelegde tuinen en straalt een bepaalde sereniteit uit. Dit alles, in combinatie met prachtige styling en bloemendecoraties, zorgt voor een bruiloft die je niet snel vergeet.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

In 2006 ontmoette ik Ric bij een basketbalwedstrijd. Omdat ik zo druk bezig was met sport had ik eerst helemaal geen interesse voor hem. Toch lukte het hem om mijn interesse te wekken doordat hij in een bepaald opzicht anders was. Na een geweldige zomer samen, ging Ric voor 6 maanden naar India. Tijdens het afscheid op de luchthaven besefte ik dat ik toch meer voor hem voelde dan dat ik dacht. Wij hielden die maanden contact door heel veel brieven en e-mails naar elkaar te schrijven. Hetzelfde gebeurde 5 jaar later toen ik voor een paar maanden naar New York verhuisde. Het schrijven van deze e-mails en brieven heeft zeker onze relatie versterkt.

Hoe zijn jullie verloofd?

Wij houden ervan om feesten te geven en speciale gelegenheden te vieren met onze familie en vrienden.
In 2016 waren wij tien jaar bij elkaar en vierden dit met een groot feest bij mijn ouders thuis. Maanden van tevoren hadden wij iedereen al uitgenodigd. Wat zij en ik niet wisten op dat moment was dat dit eigenlijk een verlovingsfeest zou worden.

Drie weken voor het feest had Ric een verrassingsreis voor mij geregeld. Ric pakte mijn koffer in en de enige hint die ik kreeg was een doos macarons. Het bleek Parijs te zijn. Dit was de eerste stad die wij in 2006 samen hadden bezocht en waar wij nog regelmatig met veel plezier naar terug keren.
Ric had een geweldige kamer geboekt met uitzicht op de Notre Dame en de Eifeltoren en had een diner geregeld in mijn meest favoriete restaurant. Na het heerlijke diner bezochten wij de Eifeltoren met al zijn lichtjes (een van de cliché dingen die ik graag doe wanneer ik in Parijs ben). En daar ging hij op 1 knie en vroeg hij mij ten huwelijk! Natuurlijk zei ik ja!
Wij hielden dit drie weken geheim tot aan het grote feest waar wij iedereen verraste met een korte film waarbij wij iedereen uitnodigde voor onze bruiloft in 2017.

Wat was jullie visie voor jullie bruiloft?

Wij wilden graag een intieme dag met een klein beetje internationale allure.
Wij wilden eerst onze bruiloft in Italië vieren omdat Ric Italiaans bloed heeft, maar omdat dan niet iedereen erbij kon zijn zochten wij naar een locatie dichter bij huis. Na een lange zoektocht op het internet vond ik uiteindelijk Chateau de La Hulpe en wij waren direct verliefd. Wij wilden een persoonlijke ceremonie met anekdotes en het uitspreken van onze geloften.
Onze liefde voor reizen kwam terug in het eten. Macarons voor Parijs, een Mille Foglie bruidstaart na het diner voor Italië en Haute Dogs als late night snack voor New York. Omdat onze huwelijksreis naar India ging, openden wij het feest met een dans op Mc Punjabi and JayZ. Direct barste het feest los.

Vendors:

Photographer: Alexandra Vonk | Wedding Planning, Styling & Flowers: Red White Blue Pink | Hair & Mua: The Wedding Chapter | Gown: Pronovias | Shoe’s: Alexandre Birman | Robe: Mae’s Sunday | Suit: Tailor Mates | Rings: Tiffany & Co|Independent official: OuiYesSi | Stationery & Calligraphy: La Lettre | Save the date card: KIJKkalligrafie | Guestbook: Velvet Raptor | Venue: Chateau de la Hulpe | Catering & Cake: Silverspoon | Music Ceremony: Souled out | Dj/Band: Kaiser Brothers | Photographer’s assistant: Moniek van Gils | Film lab: Richard Photo Lab

De Stijlvolle Bruiloft van Meike en Ric op Chateau de la Hulpe

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM