Het blauwe aardewerk, weelderige boeketten vol met tulpen en een prachtige molen. Nederland, wat ben je toch mooi met al je tradities. Iets wat wij als Nederlanders toch geneigd zijn om als normaal af te doen. Chymo & More laat met deze editorial zien dat wij toch ook echt een prachtig land zijn.

Een typische Nederlandse trouwlocatie

Danielle van Naturae design en trouwfotografe Chymo & More waren voor deze editorial geïnspireerd door de traditionele Nederlandse locaties. Ze vonden een windmolen uit de 18e eeuw in het midden van het oude stadscentrum, de perfecte backdrop voor deze shoot.
Deze editorial bevat allerlei Nederlandse elementen en zachte pastelkleuren: een mix van sereniteit blauw, zacht grijs, champagne en blush.

Bruiloft styling met een Nederlands tintje

Natalia van bloemenmeisjes.com liet zich inspireren door de ‘roots’ van onze Nederlandse tradities en koos zorgvuldig de bloemen en het servies die hierbij pasten.
Wij hebben in Nederland al tulpen sinds de Renaissancetijd en deze bloemen zijn een belangrijk onderdeel van deze shoot. Delfts blauw porselein is een mooi voorbeeld van het handwerk uit de 17e eeuw. De eenvoud van het bestek is in evenwicht met het rustieke uiterlijk van de tafel.

Taartontwerper Alma, van Alma’s Bakery, werkte samen met Natalia om de taart met echte bloemen te versieren. Ze kozen voor een blauwe basis voor de taart en voegden blush kleurige bloemen en eucalyptusbladeren toe.

Fotograaf Chymo legde de foto’s sereen vast, met natuurlijke elegantie en oog voor de artistieke details.

Nederlandse headpiece ontwerpster

Daniella van Naturae Design creëerde maar liefst 5 headpieces voor deze shoot, onder andere een stuk met zoetwaterparels gedrenkt in goud, geïnspireerd op het schilderij “Het meisje met de parel” van Vermeer. Ze koos voor gouden tonen die goed zouden passen bij de blauwe kleur van de jurk en het goudblonde haar van het model Caroline.

Kalligraaf Joyce van KIJKkalligrafie maakte prachtige stationery in het romantische kleurenschema van de editorial.

De schoonheid van Nederlandse bodem zit niet alleen in het platte landschap, maar juist ook in de ambachtelijke details die met veel liefde en aandacht worden gecreëerd.

Vendors:

Concept: CHYMO & MORE Photography & Naturae Design | Photographer: CHYMO & MORE Photography | Film lab: Carmencita Film Lab | Event, Floral Design & Styling: bloemenmeisjes | Headpieces and belt: Naturae Design | Hair & Makeup: Floor Bergshoeff | Cake Designer: Almie’s Bakery | Stationery & Calligraphy: KIJKkalligrafie | Tableware: Wim Pollmann | Ribbons: pompomblossom | Venue: Molen-de-Ster | Model: Caroline De Booij

Een editorial geïnspireerd door onze Nederlandse roots

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM