English

De lente is pas net begonnen, maar we krijgen nu al de zomer in ons bol! Het is de prachtige zomer bruiloft van Paul en Liselotte die ons meeneemt naar een fijne zonovergoten dag in België.
Beide wilden een traditionele bruiloft, maar dan net even anders dan normaal. Op Park van Beervelde konden zij hun droombruiloft waarmaken. Ze creëerde een ontspannen bohemian sfeer met een fijne styling en heerlijk eten. Onze Dusty Blue fotografe Elisabeth van Lent was erbij om de dag vast te leggen. Zij vertelt je graag meer over deze heerlijke zomer bruiloft.

Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent

Over het bruidspaar

“Paul en Liselotte leerden elkaar kennen op een feestje waar Liselotte werkte en Paul aanwezig was. Het was liefde op het eerste gezicht! Daar doordat zij aan het werk was hadden ze nog een aantal dates nodig om het echt op gang te krijgen. Ze ontdekten een wederzijdse liefde voor Disney en later ook voor gamen. Tijdens de ceremonie werd duidelijk dat ze erg geliefd zijn bij vrienden en familie. Het zijn ook de aardigste mensen die je je maar kunt voorstellen.

Paul vroeg Liselotte ten huwelijk in Portofino, Italië. Zorgvuldig koos hij de juiste plek met het mooiste uitzicht op het balkon van Castello Brown. Na een roadtrip door Italië vond hij dit de perfecte plek voor een romantische lunch met een lekkere witte wijn. Hier ging hij op één knie en stelde de grote vraag. Natuurlijk antwoordde Liselotte zonder twijfel en meteen met een grote ja!”

Over deze zomer bruiloft

“Paul en Liselotte wilden geen typische stijve Belgische bruiloft, maar hielden wel van de verschillende tradities. Beiden houden van feestjes en hebben een nog grotere liefde voor Disney. Dat was hoe de dag eruit moest zien en dat is helemaal gelukt. Het was hun eigen festival droomhuwelijk, met een vleugje Disney door de dag verweven.
Het was voor hen belangrijk
 een locatie te hebben waar ze konden dit thema konden stylen en alles konden doen wat ze wilden (wat vaak niet kan bij de typische Belgische locaties die dezelfde pakketten en looks aanbieden).
Wildflowers en Vodka zorgde voor de geweldige bloemen. Wedding planner Joke van Wonder Weddings creëerde het bohemian chique festival van hun dromen. Hierbij was het kasteel van Beervelde de prachtige achtergrond voor zowel de ceremonie als het diner en het feest. De liefde voor Disney was vooral te vinden in de stationery en in de livemuziek die de band speelde tijdens de receptie.
Het was een bijna volledig Belgische bruiloft met Belgische (en één Nederlandse) leveranciers.

Favoriet moment en grootste spijt

Als je Liselotte vraagt ​​naar haar favoriete herinnering zegt ze zonder meer: de ceremonie. Dit was een heel emotioneel moment dat ze deelde met haar dierbaren. Liselotte verraste haar kersverse echtgenoot door hem een ​​lied toe te zingen met de stem van een engel. Hij en alle gasten werden tot tranen bewogen.

De catering werd verzorgd door een bedrijf uit de familie. Als je Liselotte vraagt ​​naar haar grootste spijt van de bruiloft, dan is dat dat er zoveel lekkers te eten was dat ze niet alles heeft kunnen proeven.”

Geniet!

Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent  Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van LentDusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent  Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent  Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent  Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van LentDusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van LentDusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van LentDusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van LentDusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van LentDusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent Dusty Blue zomer bruiloft Park van Beervelde Elisabeth van Lent_0149

Fotografie: Elisabeth Van Lent Photography | Locatie: Park van Beervelde | Wedding planner: Wonder Weddings | Bloemen: Wildflowers & Vodka | Trouwjurk: Marylise bij Het Bruidshuis | Pak bruidegom: Suitsupply | Trouwambtenaar: Stories by Mabel | Live muziek ceremonie: Mathieu & Guillaume – De Troubabroers | Live muziek receptie: The Almost Swinging Jazz band | Verhuur: Levi Party Rental | Verhuur: Decoratieverhuur.be | Ringen: Atelier Rozemarijn | Tent: 2VRENT | Stationery: Letters & Styling | Catering: Fonteyne The Kitchen | Haar: Kapsalon Hairaffair | Make-up: Anske Van Acker | Verhuur licht en geluid: Hofnar | DJ: DJ Destin | Lab voor analoge fotografie: Carmencita Film Lab

Ben je geïnspireerd door deze geweldige bruiloft?

Bij Dusty Blue zijn de beste leveranciers van Nederland en België al voor je verzameld. Ben je benieuwd naar wat onze leveranciers voor jou kunnen betekenen? Op onze leverancierspagina stellen we ze graag aan je voor en kun je contact met hen opnemen. Ook vindt je hier hun portfolio met prachtige bruiloften!

Of ben je compleet verliefd op de bohemian sfeer en alle bloemendetails? Bekijk dan deze bruidsaccessoires met bloemen en bijzondere bruidstaarten met prachtige bloemendecoraties.

Een bohemian zomer bruiloft op het Kasteel van Beervelde

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM