Wij zien steeds vaker dat huisdieren van bruidsparen een bijzondere rol krijgen op een bruiloft. Als het is toegestaan op die trouwlocatie kun je je hond bijvoorbeeld de ringen laten brengen. Hoe leuk het ook is om honden op bruiloften te zien, maar waarom zou je je prachtige paard geen rol geven op je bruiloft? De band tussen een vrouw en haar paard is zo speciaal en bijzonder. Iemand die dat 100% begrijpt, is fotografe Anouschka Rokebrand. Het is een van haar favoriete dingen in de wereld.

Een speciale rol voor je paard op de bruiloft

Anouschka:
“Paarden zijn zo kostbaar en speciaal. Waarom? Omdat paarden de beste luisteraars zijn, zij zullen je geheimen niet delen, ze zullen een spiegel voor je houden als je het nodig hebt en zij zijn het beste medicijn wat er is! De onvoorwaardelijke liefde tussen een meisje en haar paard was dan ook mijn inspiratie voor deze shoot.
Amr is de beste vriend van Sabrien. Ik begrijp dat, ik begrijp dat volledig.

Bruidsboeket voor je paard

Mullers Floral Art had een prachtige krans gemaakt voor Amr om te dragen en we hadden daar de meest hilarische momenten mee. Elke keer wanneer er wat water van de bloemen op Amr druppelde, begon hij te trillen en te schudden en de bloemen vlogen door de lucht! Dus, voor alle bruiden die dit overwegen, kijk uit voor druipend water (ook voor je jurk!) En paarden die schudden 🙂

De tweedelige jurk werd op maat ontworpen door Victor’s Wedding Design en Marianne, van The Beautiful Bride Company, creëerde een mooie, maar natuurlijke look voor het haar en make-up van Sabrien. We hebben zilveren en turquoise sieraden en Ariat cowgirl-laarzen toegevoegd voor het westerngevoel en een hoed van Cody James.”

Wij zijn benieuw of ook jij jouw paard een onderdeel van je bruiloft zou laten zijn.

een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard een bruid met haar paard

Gown: Victor’s Wedding Design | Floral design: Mullers Floral Art Hair & make-up: Marianne Roza for The Beautiful Bride Company | Photography: Anouschka Rokebrand  | Model: Sabrien with her horse Amr, photographed at the Mearas Stables where Amr lives

 

Een bruid met haar beste vriend, haar paard Amr

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM