Als je zin hebt in de zomer, dan moet je deze heerlijke buitenbruiloft tussen de wijngaarden zien! Buitenbruiloften zijn enorm populair! Ja-zeggen in de openlucht, dineren aan lange tafels onder de bomen waar wat verkoeling is en dansen onder de sterren hemel. Klinkt goed toch? Dat vond het bruidspaar Lydia en Erwin ook, een Canadees-Nederlands stel die in Amsterdam woonachtig zijn.

De ontmoeting

Een echt internationaal liefdesverhaal! Lydia groeide op in Port Dalhousie, Canada en Erwin komt uit Nederland. In 2009 ontmoetten zij elkaar in een bar in Zweden en Erwin vroeg Lydia een paar jaar later ten huwelijk in Portugal. Op dat moment woonden zij in Amsterdam, maar zij wisten al vrij snel dat ze wilden trouwen in Lydia’s vaderland, en specifiek in de Niagara-wijngaarden waar zij opgroeide.

Een droom buitenbruiloft

De setting bij Kurtz Orchards was een droom, een prachtig privé-landgoed met hectare aan boomgaarden en wijngaarden. Hun 85 gasten, waaronder 35 Europeanen die naar Canada vlogen, waren getuige van een ceremonie in de perenboomgaard en genoten van het diner onder twinkelende lichtjes die tussen de kersenbomen hingen. De natuurlijke schoonheid van de Niagara-setting was prachtig, maar het beste was natuurlijk dat ze door al hun familie leden en vrienden omringd waren, allen samen op één plek. Dit klinkt toch echt als een droom buitenbruiloft!

Tips voor een buitenbruiloft

Heb jij ook altijd gedroomd van een buitenbruiloft? Wij geven een aantal tips waar je rekening mee dient te houden als je een buitenbruiloft organiseert.

Helaas is Nederland niet zon zeker en kan het weer erg onvoorspelbaar zijn. Mocht je niet in de stress willen zitten om het weer, check dan bij je locatie vooraf of het mogelijk is om eventueel grote tenten te laten plaatsen voor als het gaat regenen. Tegenwoordig zijn er prachtige grote witte, stijlvolle, tenten te verkrijgen.

Check hoe het zit met elektriciteit. Is dat verkrijgbaar op je buitenlocatie? Je wilt natuurlijk niet dat gasten ‘s avonds in het donker zitten. Kaarsen zijn romantisch, maar wat licht is altijd fijn. Ook voor de muziek ‘s avonds is het handig als je stroom hebt.

Trouw je op het gras? Denk dan even aan al je vrouwelijke bruiloftsgasten. Hoge hakken en gras is vaak geen goede combinatie. Zorg dat je “heel protectors” kunt uitdelen aan je vrouwelijke gasten zodat ze niet in het gras kunnen wegzakken en hun hakken beschermd blijven.

Wil je wat meer hulp voor het regelen van jouw buitenbruiloft? Onze Dusty Blue wedding planners kunnen jou heel goed helpen bij het organiseren van jouw droom bruiloft!

Een buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaardenEen buitenbruiloft tussen de wijngaarden

Photography: Caileigh Langford
Bridal gown: Watters from Becker’s Bridal
Cake: Indulgence Pastries
Calligraphy: Jeau& Calligraphy
Flowers: Kalin Falconer from Bloom & Co.
Makeup: Glow Hair & Beauty
Wedding planner: Danielle Shaw from Shaw Events
Videographer: Katherine Keene from Wild + Free Films

 

Een buitenbruiloft tussen de wijngaarden

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM