“Carry me out the ocean, where my drifting thoughts flow free.
Guide them to a far distant land, that only the mind can see.
There I shall paint a great portrait, of what this world should be.

A place of love”

Deze editorial vond plaats langs de ruige kust van Portugal, net even boven Porto. Georganiseerd door de Canadese weddingplanners Honour & Blessing Events en vastgelegd door Alexandra Vonk. De prachtige styling is verzorgd door een topper in de bruidsindustrie, Cristina van Aqueduto Eventos.

Geïnspireerd door het idee dat soms het leven wat overweldigend en stressvol kan zijn, dat je soms kunt verlangen naar een plek om alleen te zijn met je gedachten, waar je rust kunt hebben te midden van een storm. Door rust te creëren is er gebruik gemaakt van een grijs en blauw kleurenpalet. Iets waar wij bij Dusty Blue heel blij van worden.  Door verschillende texturen en elementen naast elkaar te gebruiken creëer je een goede balans tussen rust en drukte.

Om het buitenleven naar binnen te brengen, is ervoor gekozen om zout en een flowy kleed te gebruiken op de tafel, met ene finishing touch van zout, waardoor je meteen meegenomen wordt naar de oceaan en de golven. In het bloemstuk werden zowel verse als gedroogde bloemen gebruikt om een ​​contrast tussen hun kleuren en texturen te creëren, samengebonden met lange grijze en blauwe zijden linten. In plaats van een witte bruidsjurk is er gekozen voor een grijsachtig blauwe jurk om de kleuren van de kustlijn en het strand extra te benadrukken.

Aan de kust wilden wij het warme zonlicht tegen de rotsen en het zand vastleggen. De gouden stralen in contrast met de donkere rotsen en de golven die naar de kust rollen, creëren een kalmerend maar indrukwekkende sfeer. Terwijl de zon vredig schijnt, klotsen de golven tegen de rotsen, als een metafoor voor het leven, waarin we door uitdagingen sterker en mooier worden.

Team:

Alexandra Vonk Photography Honour and Blessing Events Cristina Macedo Richard Photo Lab Maurelle Calligraphy Jenny MakeupLand Truvelle Bridal Face Models Bella Belle Shoes Leah Alexandra Jewelry The Mrs. Box Silk & willow

Een editorial aan de ruige kust van Portugal

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM