Wat ontvingen wij weer een prachtige, elegante bruiloft in België van dusty blue leveranciers wedding planner Alle Gebeure en Elisabeth van Lent.

Wedding planner Davy:

“Ongeveer een jaar voor hun huwelijk kwamen Eva & Wouter bij mij aankloppen voor de totale organisatie van hun huwelijk. Ze hadden een vrij duidelijk beeld over wat zij wilden op een trouwdag. Hun bruiloft wilden ze het liefst laten plaatsvinden op een grote, klassieke locatie met veel ruimte en licht en ook met een mooie tuin. Verder moest er ook voldoende overnachtingsmogelijkheden zijn voor de familie. Zo kwamen we al snel uit bij één van mijn favoriete locaties De Barrier in Houthalen die aan al hun wensen voldeed.

Qua kleuren waren wij er ook snel uit. Ze wilden veel groen, gecombineerd met wit en een touch of gold wat ook een klassieke en elegante uitstraling geeft. Deze kleuren trokken we door in het gehele drukwerk.
De dag voor hun bruiloft zag het er nog somber uit voor het weer maar ’s morgens op de locatie aangekomen, klaarde de hemel helemaal op en werd het een prachtige huwelijksdag voor Eva & Wouter, samen met hun twee kindjes.

Beelden zeggen meer dan woorden, dus laat je inspireren voor jouw elegante en klassieke bruiloft!

Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België Een elegante bruiloft in België

Wedding planner: Alle Gebeure | Hair & Mua: Le Visage | Photographer: Elisabeth Van Lent | Ceremoniespreker: Elise Volcke (Friend of the couple) | venue: De Barrier | DJ: DJ Nick via Hofnar | Sound & Lights: SSL Rent | Rentals: In Style Decoraties  | Balloons: Balloon Warehouse | Stationery: Dasi Grafische vormgeving

Een elegante bruiloft in België

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM