Chantelle en Thomas ontmoetten elkaar via hun werk in de mode-industrie. Hij is Frans, zij is Engels en ze ontmoetten elkaar in Dubai. Tegenwoordig wonen ze samen in New York. Veel internationaler kun je het bijna niet hebben! Van over de gehele wereld vlogen gasten in om drie dagen lang de liefde te vieren op het prachtige Chateau de Robernier. Een kasteel met een entree waar je U tegen zegt.

Geniet mee van de prachtige beelden! En wat vind je van de witte jurken voor de bruidsmeiden? Tof of een no go voor jullie eigen bruiloft?

Sprookjeskasteel Chateau de Robernier

Eigenlijk houden we niet zo van de term sprookjesachtig, maar een andere omschrijving voor Chateau de Robernier is er eigenlijk niet! Het chateau is al meer dan 400 jaar in dezelfde familie en is in 2006 geheel gerestaureerd tot zijn vroegere, glorieuze staat. De entree naar het veld van olijfbomen is spectaculair!
Op het chateau zelf is verblijf beperkt, maar dit is in de directe omgeving zijn er ruim voldoende mogelijkheden om te overnachten. Ook is er een heerlijk zwembad voor een heerlijk verfrissende duik!

Trouwen Frankrijk Chateau de Robernier Dusty Blue WeddingTrouwen Frankrijk Chateau de Robernier Dusty Blue WeddingTrouwen Frankrijk Chateau de Robernier Dusty Blue WeddingTrouwen Frankrijk Chateau de Robernier Dusty Blue WeddingTrouwen Frankrijk Chateau de Robernier Dusty Blue Wedding Trouwen Frankrijk Chateau de Robernier Dusty Blue Wedding Trouwen Frankrijk Chateau de Robernier Dusty Blue Wedding

Fotografie: Saya PhotographyWeddingplanner: Dream Weddings Europe | Videografie: Zen Film Works | Bloemen: Maud Creation Florale | Trouwjurk: Costarellos | Bruidsschoenen: Gianvito Rossi | Bruidegom schoenen: Fratelli Rossetti | Trouwpak: Rubini Paris | Locatie: Château de Robernier | Stationery: Audrey for Studio Ohlala | Catering: Gaudefroy Receptions | Live muziek: The Strikes

Een elegante fine art bruiloft bij Chateau de Robernier

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM